Poslovna scena
StoryEditor

Slamić priprema ugovor vrijedan 15 milijuna eura

25. Lipanj 2012.

Tvrtka Tvin je pred potpisivanjem ugovora vrijednog 15-ak milijuna eura, koji će vrijediti do kraja 2013. Lideru je to potvrdio direktor Ivan Slamić, ali nije htio reći o kojoj je tvrtki riječ.

Usprkos tom vrijednom poslu potvrdio nam je i da odlazi s funkcije direktora te bi trebao nakon sjednice Skupštine preuzeti funkciju predsjednika NO-a. Ni o tome nije htio mnogo govoriti (‘Sve će se znati nakon sjednice Skupštine‘), osim što je ponovio da će tvrtku voditi dva nova menadžera koja su stasala u kompaniji. Kao razloge odlaska naveo je premorenost uzrokovanu uvjetima koji su se tijekom godina stvarali. A ti novi uvjeti su promjene na tržištu, na kojem su kupci stvarali jak pritisak, pa su se i troškovi morali usklađivati, što je stvorilo i neke nezadovoljnike. Usprkos krizi, Slamić vjeruje u kompaniju, vodeću u svojoj branši i kojoj su suvlasnici zaposlenici.

- Tvin nema ni kune kredita i pred njim je perspektivna budućnost. Moramo biti kvalitetom proizvoda konkurentni, tehnološki fleksibilni, a dva nova menadžera potpuno su spremna za bitke koje će uslijediti jer je riječ o momcima koji su snažni, uporni i znaju svoj posao - kaže Slamić. Inače, Slamić je u 22 godine upravljanja Tvinom nekoliko puta najavljivao svoj odlazak.

19. travanj 2024 02:29