Poslovna scena
StoryEditor

Styria kupila portal Gastro.hr

05. Rujan 2012.
Piše:
lider.media

Styrijin 24 sata upotpunio je svoj ‘portfelj‘ web stranica s kupnjom portala specijaliziranog portala gastro.hr, piše Netokracija.

Gastro.hr promijenio je vlasnika još prije nekoliko mjeseci, no danas su odlučili predstaviti novi dizajn stranice pa i službeno potvrditi akviziciju.

Styrijina članica uprave za digitalno poslovanje, Sanda Lončar prokomentirala je za Netokraciju kako je gastronomija bilo područje koje im je dosad nedostajalo u skupini specijaliziranih lifestyle portala. Rješenje je bilo pokrenuti vlastiti projekt ili kupiti postojeću stranicu te tematike, a na potonje su se odlučili nakon što su u Gastro.hr pronašli solidan temelj za razvoj ‘gastro web priče‘. Koliko su izdvojili za ovaj gastronomski portal nisu željeli otkriti.

Iako se portal Pametna kuna pripojila web stranici 24sata kao rubrika, Sanda je potvrdila kako će Gastro.hr kao stranica biti i dalje neovisan projekt koji zasad nemaju namjere pridruživati 24sata.

Koliko će u tom modelu razvoja Gastro.hr konkurirati Podravkinoj Coolinarici koja nakon godina razvoja ima vrlo lojalnu grupu vrlo aktivnih korisnika, tek ćemo vidjeti.

23. travanj 2024 23:28