Poslovna scena
StoryEditor

Suradnja Unilinea i Podravke u Kini, Rusiji, Japanu i Poljskoj

20. Studeni 2012.
Piše:
lider.media

Predsjednik Uprave turističke kompanije Uniline Boris Žgomba i prvi čovjek Podravke Zvonimir Mršić, sutra će potpisati Ugovor o poslovnoj suradnji, odnosno strateškom partnerstvu.

- Podravka i Uniline će kroz suradnju i koristeći raspoložive resurse zajednički krenuti u osvajanje međunarodnih tržišta, što će doprinijeti razvoju domaće prehrambene industrije, turizma i cjelokupnog domaćeg gospodarstva - stoji u obavijesti Podravke na Zagrebačkoj burzi.

Kako doznajemo, ključna tržišta na kojima će te dvije kompanije surađivati su Kina, Rusija, Mađarska, Poljska i Japan, a riječ je prvenstveno o ujedinjavanju marketinških i drugih kapaciteta, odnosno brendiranju Podravkinih proizvoda i širenju Unlinea na strana tržišta.

Iako će detalji biti poznati na sutrašnjoj konferenciji za medije, očito je da se radi o konceptu sličnom partnerstvu Agrokora i Atlasa. Vjerojatno se može očekivati da će Unline biti zadužen za putovanja i aranžmane Podravkinih djelatnika i poslovnih partnera, a da će Podravka koristiti Ulineovu bazu gostiju kao jedan od načina promicije svojih proizvoda.

03. svibanj 2024 01:20