Poslovna scena
StoryEditor

‘Sve o pokušaju preuzimanja Antene i Narodnog reći ću 12. 9.‘

28. Kolovoz 2012.

Suvlasnik Antene Zagreb i Narodnog radija Juraj Hrvačić proveo je novinare kroz kompleks Medijskog centra kako bi pokazao da mu nije zabranjen ulazak u zgradu. Povod takvom ‘šetajućem demantiju’ bio je tekst u današnjem Business.hr-u o navodnom Kutlinom preuzimanju ‘Hrvačićevog carstva’.

- Kao što vidite, nije mi zabranjen ulazak u zgradu. A s Miroslavom Kutlom nemam nikakvih neraščišćenih računa, niti on pokušava preuzeti Antenu i Narodni radio – rekao je Hrvačić.Ipak, potvrdio je da postoji pokušaj preuzimanja, ali s neke druge strane. Iako nije nikoga imenovao, može se zaključiti da su na njegove radio stanice oko bacili nekadašnja Sanaderova medijska desna ruka Ratko Maček i Robert Jukić. Potonji, donedavni predsjednik Uprave Hrvatske pošte, ujedno vodi Media mix – marketinški odjel Hrvačićevih medija.

Hrvačić uvjerava da vlasnički, zajedno sa svojim prijateljima, kontrolira obje radio stanice. No, danas je bio izuzetno suzdržan. Najavio je tek da će cijelu istinu o pokušaju preuzimanja - za koji je uvjeren da će propasti - reći na konferenciji za novinare 12. rujna, koju će organizirati povodom svog 60-og rođendana.

30. travanj 2024 13:36