Poslovna scena
StoryEditor

Taxi Cammeo najavio širenje na Srbiju i Sloveniju

10. Srpanj 2015.
Piše:
lider.media

Hrvatska taksi kompanija Cammeo grupa najavila je početak poslovanja u Srbiji. Nakon iscrpne analize srbijanskog tržišta i probnog rada svog franšiznog modela taksi poslovanja u Leskovcu, Grupa je odlučila i službeno pokrenuti svoje poslovanje na području cijele Srbije, a od ove jeseni i Slovenije.

Osim Leskovca, Taxi Cammeo će tako od 1. kolovoza pružati usluge i stanovnicima Beograda.

U tvrtki ističu kako poslovni model franšize omogućava svim potencijalnim i postojećim taksistima samostalno upravljanje vlastitom tvrtkom uz kompletnu tehničku, logističku i marketinšku podršku Cammeo grupe. Nositelji franšize pritom moraju ispunjavati i poštivati visoke profesionalne standarde Cammeo grupe. Kroz poslovni model franšize, Cammeo grupa stvara snažnu mrežu kojom želi zauzeti čelnu poziciju na tržištu regije.

Cammeo grupa je inače u Srbiji već prisutna kroz Taxi Navigator, inovativni softverski sustav namijenjen taksi servisima, koji su u suradnji s direktorom Vladimirom Minovskim razvili djelatnici Cammeo grupe. Zbog niza funkcionalnosti koje olakšavaju i poboljšavaju komunikaciju između servisa i klijenata te optimiziraju poslovanje taksi kompanije, ovaj se sustav smatra jednim od najboljih na svijetu. Taxi Navigator već koriste taksi servisi u Zrenjaninu, Čačku, Leskovcu, Novom Sadu i Pančevu, a u ovom trenutku, u tijeku je implementacija sustava u još šest srbijanskih gradova.

Upravo je Taxi Navigator izuzetno važan čimbenik u razvoju i širenju Cammeo grupe, ali i u procesu prilagodbe cijene usluge realnom stanju i mogućnostima klijenata.

Tako i Cammeo grupi tvrde kako su prva taksi kompanija u cijeloj regiji koja je u potpunosti spremna suočiti se sa žestokom konkurencijom koja dolazi u vidu UBER-a.

- Cammeo grupa ulaže mnogo znanja i sredstava u razvoj i unaprjeđenje kvalitete svoje usluge. U svojem radu koristimo najmoderniju tehnologiju i opremu, a izuzetno nam je važna i sustavna edukacija naših franšiznih partnera. Zbog toga smo i odlučili ući na tako veliko i zahtjevno tržište kao što je tržište Srbije. Uvidjeli smo priliku i odlučili pokrenuti svoje poslovanje, koje je u potpunosti prilagođeno tamošnjim tržišnim okolnostima i zakonskim regulativama- kaže direktor Cammeo grupe Vladimir Minovski koji vjeruje da će na ovaj način tvrtka stvoriti preduvjete za daljnje širenje na regiju.

- Siguran da UBER nikada neće moći postići kvalitetu usluge koju Taxi Cammeo ima pa se stoga nimalo ne bojimo njihovog dolaska. Dapače, ona za nas predstavlja izazov i poticaj da budemo još bolji - zaključuje Minovski.

25. travanj 2024 16:25