Poslovna scena
StoryEditor

Taxi Cammeo Zagreb prevezao 4,5 milijuna putnika i ubilježio porast prometa od 13,5 posto

30. Prosinac 2015.
Piše:
lider.media

U glavnome gradu Hrvatske potreba za prijevozom svaki dan je sve veća. Taxi Cammeo Zagreb je u 2015. uveo niz inovativnih modela i proizvoda

Među njima su, poručuju iz ovog taxi prijevoznika, aplikacije za besplatno naručivanje koja ima preko 50.000 korisnika te Taxi Navigator, sustav za cjelovito upravljanje taxi kompanijama. Ovaj susatv izvozi sei u Katar, a koristi ga preko 50 inozemnih taksi tvrtki. Samim time Cammeo se razlikuje od drugih hrvatskih taksi kompanija.

Taxi Cammeo Zagreb u 2015. godini zabilježio je zavidne rezultate i broj korisnika koji uz njih na jednostavniji, povoljniji i lakši način obavljaju sve svoje svakodnevne obaveze. U prilog tome najbolje govori i činjenica da je dosad u Zagrebu prevezeno 4,5 milijuna putnika što je jednako broju cjelokupnog hrvatskog stanovništva. Samo u jednom danu vozila Taxi Cammea Zagreb prijeđu 43 000 kilometara, što je tek malo više od opsega Zemljine kugle. U prošlih 12 mjeseci, prijeđeno je više od 13 milijuna kilometra. Tvrtka je tijekom protekle godine zabilježila porast prometa od 13,54 % pa će na tom tragu tijekom sljedeće godine povećati flotu vozila čime će se otvoriti mogućnosti i za nova zapošljavanja.

U sklopu Taxi Cammea Zagreb osim redovnih zaposlenika posluje i sedam novih tvrtki - franšiznih partnera Cammeo grupe koji su građanima kao i ostatak vozila uvijek dostupni. Uz poslovni model franšize Taxi Cammeo Zagreb ima u planu širiti svoje poslovanje što znači da će još bolje reagirati na sve veću potražnju za svojim uslugama.

- U 2016. nastojat ćemo proširiti naše poslovanje s obzirom na to da je svakodnevna potražnja za taksijem sve veća i veća, poručio je generalni direktor Cammeo grupe Vladimir Minovski.

26. travanj 2024 18:23