Poslovna scena
StoryEditor

Terrakom predstavio posebnu jesensku akciju

09. Rujan 2015.
Piše:
lider.media

Domaći telekom operater Terrakom u rujnu je predstavio posebnu jesensku akciju koja svim novim korisnicima omogućava pretplatu na bilo koji od SOLO, DUO ili TRIO paketa usluga bez obvezivanja ugovorom i bez plaćanja aktivacijske naknade. Akcija "Bez ugovorne obveze" korisnicima je na raspolaganju do 1. prosinca 2015. godine.

Cijene paketa tijekom nove jesenske akcije identične su cijenama uz standardnu ugovornu obvezu, a pritom je nakon podmirivanja prvog računa moguće promijeniti brzinu interneta ili bilo koju od ugovorenih stavki. Osim toga, ukoliko će korisnik poželjeti prekinuti s korištenjem usluge, a zatražio ju je u periodu do 1. prosinca 2015., moći će to učiniti bez plaćanja naknade za prijevremeni raskid.

U Zagrebu te dijelovima Sesveta i Kutine, Terrakom na vlastitoj optičkoj infrastrukturi nudi uslugu neograničenog pristupa internetu brzine i do 100 Mbps, zatim uslugu digitalne i analogne kabelske televizije te uslugu telefonskog priključka. Na nacionalnoj razini, usluga interneta dostupna je putem klasične telefonske linije (ADSL), dok je usluga televizije dostupna putem satelita.

Više pogledajte OVDJE.

25. travanj 2024 04:02