09. rujan 2015.

Terrakom predstavio posebnu jesensku akciju

lider.media
lider.media

Domaći telekom operater Terrakom u rujnu je predstavio posebnu jesensku akciju koja svim novim korisnicima omogućava pretplatu na bilo koji od SOLO, DUO ili TRIO paketa usluga bez obvezivanja ugovorom i bez plaćanja aktivacijske naknade. Akcija "Bez ugovorne obveze" korisnicima je na raspolaganju do 1. prosinca 2015. godine.

Cijene paketa tijekom nove jesenske akcije identične su cijenama uz standardnu ugovornu obvezu, a pritom je nakon podmirivanja prvog računa moguće promijeniti brzinu interneta ili bilo koju od ugovorenih stavki. Osim toga, ukoliko će korisnik poželjeti prekinuti s korištenjem usluge, a zatražio ju je u periodu do 1. prosinca 2015., moći će to učiniti bez plaćanja naknade za prijevremeni raskid.

U Zagrebu te dijelovima Sesveta i Kutine, Terrakom na vlastitoj optičkoj infrastrukturi nudi uslugu neograničenog pristupa internetu brzine i do 100 Mbps, zatim uslugu digitalne i analogne kabelske televizije te uslugu telefonskog priključka. Na nacionalnoj razini, usluga interneta dostupna je putem klasične telefonske linije (ADSL), dok je usluga televizije dostupna putem satelita.

Više pogledajte OVDJE.