02. veljača 2015.

Tomislav Dekalić novi direktor tvrtke Arena Centar upravljanje

lider.media
lider.media

Tvrtka TriGranit Management Company u ime vlasnika (TriGranit Developement Corporation i Heitman European Property Partners IV), imenovala je novog direktora tvrtke Arena Centra upravljanje, odgovorne za cjelokupno upravljanje i poslovanje trgovačko zabavnog centra Arena Centar. Tomislav Dekalić, preuzeo je mjesto direktora, a na ovoj funkciji, naslijedio je Mike Pugha koji je do sada vodio upravljački tim centra.

Arena Centar u protekloj je godini posjetilo 8,7 milijuna posjetitelja, te je zabilježen rast posjećenosti od 5 posto i prometa zakupaca od 6 posto. U protekloj godini u Arena Centru je otvoreno 25 novih trgovina, a centar se od otvaranja profilirao kao preferirana destinacija za ulazak međunarodnih brandova na domaće tržište.

Kako ističu u tvrtki, na čelu sa Tomislavom Dekalićem Arena Centar će se nastaviti razvijati u smjeru kvalitetne ponude brandova, ali i kvalitetne zabave i opcija za provođenje slobodnog vremena. Dodatni fokus bit će stavljen i na ponudu za turiste kao dio ponude Arena Centra ali i grada Zagreba.

- Kao jedan od najuspješnijih shopping centara u portfoliu tvrtke TriGranit Management, Arena Centar za nas ima veliku važnost. Vrlo smo zadovoljni sa ostvarenim rezultatima u 2014. godini i nastavljamo tražiti mogućnosti za daljnji napredak i razvoj kako bismo zadržali prvenstvo na hrvatskom tržištu - rekla je Katharine Pendler, čelnica za Upravljanje imovinom u tvrtci TriGranit Management.

Tomislav Dekalić kao zamjenik direktora Arena Centra već je više od 3 godine jedna od ključnih osoba u najvišem management timu, ističu u tvrtki. Kao direktor Arena Centar upravljanja bit će zadužen za cjelokupno upravljanje i poslovne rezultate trgovačko-zabavnog centra Arena Centar. Završio je Građevinski fakultet na zagrebačkom sveučilištu, član je Hrvatske komore inženjera te Hrvatske strukovne udruge eksperata i sudskih vještaka te je certificirani je agent za nekretnine.