23. travanj 2016.

Tvtka Include Ivana Mrvoša traži zaposlenike za nova radna mjesta

Ato Markin
Ato Markin

Mladi inovator Ivan Mrvoš, izumitelj pametnih klupa, širi poslovanje i traži nove zaposlenike. Ovaj put oglasio je otvorena radna mjesta za pozicije voditelja prodaje i izvoza te voditelja marketinga.

Za obje pozicije riječ je o stalnom radnom odnosu. Natječaj je otvoren i traje do 30. travnja.

Kako je u natječaju navedeno, za poziciju voditelja prodaje i izvoza potrebno je, između ostaloga, pet godina u prodaji na rukovodećoj poziciji, iskustvo prodaje B2B i B2G proizvoda i usluga. Jedan od zadataka je izrada plana prodaje i izvoza, ali i planiranje i realizacija prodajnih aktivnosti, komunikacija, savjetovanje te vođenje kupaca, te zapošljavnje i edukacija prodajnog tima.

Voditelj marketinga mora imati tri godine iskustva u marketingu na vodećoj poziciji, iskustvo marketinga na međunarodnom tržištu, spremnost i sposobnost za vođenje odjela... Među mnogim zadacima brinut će se o izgradnji i upravljanju brendom, odnosima s javnošću, komunikaciji i upravljanju kooperantima, vanjskim suradnicima i medijima, ali i zapošljavanju, edukaciji i koordinaciji marketinškog tima.

Include je tehnološka firma specijalizirana za razvoj i proizvodnju inovativnih i tehnološki naprednih proizvoda temeljenih na energiji iz obnovljivih izvora. Tvrtku je 2014. osnovao Ivan Mrvoš, a u 2015. godini je predstavila iznimno uspješan proizvod "pametnu klupu". Krajem iste godine predstavljena je i nova generacija klupa namijenjena masovnoj proizvodnji i svjetskom tržištu.

Mrvoš ističe kako je cilj da tvrtka Include u narednih 10 godina postane vodeća svjetska tvrtka u ovom području s bogatim portfeljem inovativnih proizvoda i zastupljenošću na svim bitnijim svjetskim tržištima. Upravo u tom cilju tvrtka formira odjele prodaje i marketinga te traži voditelje koji će osmisliti planove i strategije te nakon samostalnog uhodavanja započeti s novim zapošljavanjima.