Poslovna scena
StoryEditor

U tijeku su edukacije u ugostiteljstvu i turizmu

12. Travanj 2013.
Piše:
lider.media

Projekt edukacije u ugostiteljstvu i turizmu ‘Adriatic‘, održao se 9.4 u Zagrebu, a sljedeća prilika za sudjelovanje je 23.4 u Dubrovniku, 7.5 u Splitu te 21.5 u Zadru.

Pojekt edukacije u ugostiteljstvu i turizmu ‘Adriatic‘ pokrenut je 2004. godine te je odobren od strane Ministarstva turizma, Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva gospodarstva.

Tvrtka Adriatic Eductio kreator je programa stručnih edukacija koje omogućavaju djelatnicima u ugostiteljstvu i turizmu dodatnu edukaciju koja je potrebna kako bi se zadovoljili međunarodni standardi.

U sklopu edukacije pruža se mogućnost stručnog usavršavanja na području savjetnika/savjetnice za vina i na području barmena/barmenice.

Edukacije se sastoje od teorijskog i praktičnog dijela s tim da je na području edukacije savjetnika za vina naglasak na edukacijskim cjelinama koje obrađuju teme poput utjecaja enologije u gastronomiji, vina Dalmacije i Hrvatske, svjetska vinska i vinogradarska područja, socijalne vještine u ugostiteljstvu i turizmu, utjecaj vina na zdravlje, dok za edukaciju za barmene naglasak je stavljen na na cjeline koje obrađuju barsko poslovanje, povijest jakih alkoholnih pića, socijalne vještine u ugostiteljstvu i turizmu, praktična izobrazba barmena. Po završetku edukacije polaznici dobivaju uvjerenja odobrena od Agencije za strukovno obrazovanje odraslih o završenom seminaru.

02. svibanj 2024 23:10