22. siječanj 2016.

Umjesto like, kliknite vote

lider.media
lider.media

Hrvatski nacionalni pobjednici European Business Awards (EBA) za sezonu 2015./16. snimili su kratki video uradak te se tim putem predstavili široj europskoj javnosti. Video uratci objavljeni su na EBA službenoj internet stranici i svi su pozvani na glasovanje.

U drugoj fazi EBA natjecanja nacionalni pobjednici dobili su u zadatak snimiti video uradak o svom poslovanju. Osam hrvatskih nacionalnih pobjednika - Drezga d.o.o., Ericsson Nikola Tesla, Inchoo d.o.o., MarinaLab Opus Ltd., Rimac Automobili d.o.o., Saponia d.d., SPAN d.o.o., STORM COMPUTERS d.o.o. - uspješno je predstavilo svoje poslovanje, put do uspjeha te su istaknuli zašto glasovati baš za njih.

Prva faza glasovanja traje do 26. veljače 2016. nakon koje će se proglasiti nacionalni pobjednik po glasovima javnosti za Hrvatsku i ostale države. Za podsjetnik, prošlogodišnji pobjednik po glasovima javnosti bila je Zagrebačka banka, koja se u drugoj fazi video uradaka borila za prvo mjesto u Europi po glasovima javnosti. Spomenuta druga faza počinje 07. ožujka 2016. i traje do 26. travnja 2016., a pobjednik po glasovima javnosti za Europu bit će proglašen na svečanoj dodjeli EBA u jednom europskom gradu u lipnju 2016. Na EBA internet stranici nudi se izbor za glasovanje po državama i kategoriji, a glasovati se može samo jednom.

Lidija Graho, voditeljica EBA u RSM Croatia, poziva na glasovanje i navodi razloge zašto izdvojiti vrijeme za posjetiti EBA internet stranicu:

- Važno je da se pozitivne priče daleko čuju i prepoznaju te je to smisao objavljenih video uradaka nacionalnih pobjednika. Izvrsne tvrtke se i ove godine natječu za najbolje u Europi te ih trebamo podržati svojim glasom. Like na Facebooku zamijenite s Vote za najbolju tvrtku u slobodnom vremenu, kada želite čuti nešto zanimljivo i poticajno iz sektora gospodarstva. Kao što smo više puta napomenuli upravo na takvim tvrtkama ostaje naša budućnost i razvitak.

Pratite ovaj link, kliknite Vote: http://www.businessawardseurope.com/vote/category-new/croatia