Poslovna scena
StoryEditor

Uprava HT-a ima novog člana

15. Svibanj 2013.
Piše:
lider.media

Nadzorni odbor HT-a imenovao je Jensa Hartmanna članom Uprave HT-a d.d. i glavnim operativnim direktorom za poslovne korisnike na razdoblje od tri godine s početkom od 17. lipnja 2013.

Hartmann će zamijeniti Irenu Jolić Šimović, članicu Uprave, koja je preuzela mjesto glavne direktorice za ljudske resurse u rujnu 2012. U međuvremenu je odgovornost glavnog operativnog direktora za poslovne korisnike preuzeo član Uprave i glavni operativni direktor (COO)Norbert Hentges. 

Hartmann je stekao značajno iskustvo na pozicijama višeg menadžmenta u segmentu za poslovne korisnike Deutsche Telekoma, gdje je imao ključnu ulogu u strateškom razvoju poslovanja, uključujući upravljanje portfeljem proizvoda i inovacijama, tržišno pozicioniranje, unaprjeđenje organizacije prodaje i segmentiranje korisnika. Također je proveo nekoliko godina u globalnoj konzultantskoj kući McKinsey & Co, gdje je sudjelovao u nizu programa usmjerenih na poboljšanje strategije, prodaje i korporativnih financija u  telekomunikacijskom i ostalim sektorima. 

-S velikim zadovoljstvom pozdravljam imenovanje Jensa u Upravu T-HT-a. Jens ima bogato iskustvo stečeno na menadžerskim funkcijama kako u DT  Grupi tako i u ostalim sektorima te se radujem našoj zajedničkoj suradnji-kazao je Ivica Mudrinić, predsjednik Uprave i glavni direktor HT-a.

24. travanj 2024 08:40