Poslovna scena
StoryEditor

Uručena priznanja obrtnicima iz Virovitičko-podravske županije

23. Prosinac 2015.
Piše:
lider.media

U Udruženju obrtnika Virovitica održana je 2. redovna sjednica Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije na kojoj su dodijeljena priznanja obrtnicima za 2015. godinu.

Hrvatska obrtnička komora dodijelila je priznanje HOK-a za izniman doprinos u promociji ugostiteljstva i turističke djelatnosti Hrvoju Šimunoviću iz Virovitice, a priznanje za izniman doprinos razvoju obrtništva i obrtničkih institucija uručeno je Goranu Božaniću, dok je zahvalnica za izniman doprinos razvoju obrtništva i obrtničkih institucija uručena Vilimu Kopferu, obojici također iz Virovitice. Povelje HOK-a za izniman doprinos razvoju obrtništva i obrtničkih institucija dodijeljene su Ivanu Kostelcu i Ivanu Veličanu iz Pitomače, te Karlu Šaferu iz Orahovice.

Što se tiče laureata Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije, obrtnički zlatnik je uručen Dragi Brdariću koji je vlasnik obrta od 1975. godine te Branku Šelimberu koji je obrtnik od 1985. godine. Povelje za dugogodišnji rad na promidžbi obrtništva i malog poduzetništva primili su Kristina Bato-Kirin i Matija Škrinjar, oboje iz Pitomače. Diplome za postignute uspjehe u organizaciji strukovno-cehovskog rada uručene su Draženu Boljkovcu iz Orahovice, Klaudiji Fadljević-Gomerčić iz Virovitice i Krešimiru Kostelcu iz Orahovice. Diplome za postignute uspjehe u strukovnom obrazovanju dobili su Zoran Rudec i Miljenko Sabo iz Virovitice, dok je diplomu za postignute uspjehe u strukovnom natjecanju dobila Sandra Jadek iz Slatine. Diplomu za postignute uspjehe u promidžbenim aktivnostima primila je Jasna Zvonar, dok je Katica Kovačević dobila plaketu za uspješnu suradnju u medijskom praćenju obrtništva. Također, na sjednici je donesen program rada i proračun za 2016. godinu koji iznosi 701.000,00 kuna.

Priznanja dobitnicima uručili su izaslanik župana Virovitičko-podravske županije Tomislava Tolušića i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i europske fondove Igor Andrović i predsjednik Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije Ivan Kostelac, a skupštini su još nazočili član predsjedništva HOK-a Josip Novogradec, član Ceha trgovine HOK-a Ivan Šantić, direktor HGK Županijske komore Virovitica Milan Vanđura, zamjenica ravnatelja Vidre Neda Martić, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i razvoj grada Virovitice Matija Mustač, ravnatelj Srednje škole Stjepan Ivšić iz Orahovice Zorislav Milković…

18. travanj 2024 06:01