Poslovna scena
StoryEditor

VELPRO i mali trgovci jačaju domaću proizvodnju i trgovinu

11. Kolovoz 2015.
Piše:
lider.media

Uspješnu višegodišnju suradnju i podršku malim trgovcima u Hrvatskoj, VELPRO je dodatno potvrdio potpisivanjem Sporazuma o poslovnoj suradnji sa svim udruženjima malih trgovaca Republike Hrvatske.

Sporazum je potpisan sa Savezom udruga malih trgovaca, Udrugom trgovaca Sisak, Udrugom trgovaca Zadarske županije, Udrugom trgovaca Sjever Plus i Udrugom trgovaca Splitsko-dalmatinske županije.

VELPRO od svog osnutka uspješno surađuje s malim trgovcima, a partnerski odnos se kontinuirano proširuje kroz različite projekte koji za cilj imaju podršku, očuvanje i unapređenje poslovanja malih trgovaca u Hrvatskoj. Kroz različite programe malim trgovcima omogućuje se smanjenje troškova, implementacija suvremenih maloprodajnih praksi i znanja te ukupno povećanje efikasnosti poslovanja.

- Potpisivanje ovih sporazuma rezultat je zajedničkih težnji za unaprijeđenjem svih aspekata višegodišnje uspješne suradnje malih trgovaca i VELPRO-a, kojom se jača i vodeća pozicija domaće proizvodnje i trgovine – izjavio je Zoran Mitreski, direktor Poslovnog područja veleprodaje i distribucije u Konzumu.

- Nastavak dugogodišnje partnerske suradnje s VELPRO-m kao najvećom hrvatskom veleprodajom omogućuje našim članovima još povoljnije uvjete nabave robe i usluga, ali osigurava i dugoročnu stabilnost poslovanja i konkurentnost na izuzetno kompetitivnom europskom tržištu. Povezivanje malih trgovaca u okviru Saveza iznimno je važno za opstanak i razvoj male trgovine u Hrvatskoj – izjavio je Ivan Čibarić, predsjednik Saveza udruga malih trgovaca Republike Hrvatske.

VELPRO posjeduje 23 veleprodajna centra diljem Hrvatske na više od 90.000 m² skladišnog prostora s više od 8000 različitih artikala.

17. svibanj 2024 09:54