Poslovna scena
StoryEditor

Vidaković i Kero novi članovi menadžment tima Karlovačke pivovare

21. Veljača 2012.
Piše:
lider.media

Mirjana Vidaković i Roko Kero imenovani su novim direktorima sektora i članovima menadžment tima Karlovačke pivovare.

Mirjana Vidaković pridružila se timu Karlovačke pivovare na poziciji direktorice Sektora za ljudske resurse, a bit će odgovorna za upravljanje strategijom ljudskih resursa s ciljem podrške poslovanju i razvoju zaposlenika u Karlovačkoj pivovari. Vidaković je stekla bogato iskustvo radeći u kompaniji Procter & Gamble, Basler osiguranju te kao vlasnica konzultantske kompanije specijalizirane za ljudske resurse.

Roko Kero imenovan je direktorom Sektora marketinga Karlovačke pivovare. Bit će odgovoran za razvoj i provedbu strategija za marketing i trade marketing Karlovačke pivovare. Kero u Karlovačkoj pivovari radi od rujna 2005. godine. Radio je kao brand menadžer za Karlovačko, a 2010. godine imenovan je rukovoditeljem Grupe proizvoda u mainstream segmentu. Bio je iznimno angažiran u timu koji je radio na plasiranju na tržište popularnog Karlovačko Radlera. Ranije, Kero je radio za Podravku Australija i bio je brand menadžer u kompaniji Cerebos, također u Australiji, stoji u priopćenju za medije.

- U Karlovačkoj pivovari imamo predane i profesionalne timove na svim razinama. Uvjeren sam da će Mirjana i Roko dati velik doprinos menadžment timu Karlovačke pivovare i da će, svatko kroz svoju funkciju, značajno doprinijeti daljnjem rastu poslovanja Karlovačke pivovare. Želim im mnogo uspjeha na njihovim novim radnim mjestima - izjavio je predsjednik uprave Karlovačke pivovare Alexander Gerschbacher.

25. travanj 2024 17:37