Poslovna scena
StoryEditor

Vindija dobila košer certifikate

13. Studeni 2012.
Piše:
lider.media

Certifikati koji potvrđuju proizvodnju hrane u skladu sa židovskim propisima Vindiji su dodijeljeni za 37 mliječnih proizvoda te 14 sokova i bezalkoholnih pića

U Vindijinu mliječnom asortimanu košer hranom proglašeni su proizvodi iz grupe trajnog i svježeg mlijeka, kao i svježi, meki te polutvrdi sirevi. Košer certifikat, kojeg dodjeljuje Židovska vjerska zajednica Bet Israel u Hrvatskoj, Vindija je dobila i za svoje kašaste, mutne i bistre nektare, funkcionalne sokove te bezalkoholna pića Vindi Vital i Iso sport, a njima su pridruženi i cocktaili te juice od naranče.

Certifikaciji košer proizvoda prethodila je provjera uvjeta proizvodnje košer proizvoda te kontrola košer certifikata za sve sirovine koji su dobiveni od dobavljača, a koriste se u procesu proizvodnje. Svakom dodatnom potvrdom košer sirovina lista košer proizvoda će se nadopunjavati.Dodijeljeni košer certifikati označavaju prehrambene proizvode Vindije koji su sukladni sa židovskim propisima prehrane, a ujedno su i pokazatelji poslovne kvalitete i spremnosti da se udovolji zahtjevima potrošača košer proizvoda. 

Osim košer certifikata, Vindija posjeduje i certifikate ISO 9001:2008, IFS i BRC te HALAL, čiju oznaku nosi veliki dio proizvoda PS Vindija.

02. svibanj 2024 21:28