Poslovna scena
StoryEditor

Vip lansirao nove usluge u suradnji s Vodafoneom

29. Travanj 2013.
Piše:
lider.media

Vipnet povodom desete obljetnice strateškog partnerstva s tvrtkom Vodafone na domaće tržište lansira nove usluge koje služe za zaštitu korisnika pametnih telefona i tableta

Predstavljena je besplatna aplikacija Vodafone Guardian koja roditeljima i djeci omogućava korištenje pametnih mobilnih uređaja na siguran i odgovoran način te štiti korisnike od mobbinga ili primanja neželjenih poziva i poruka.

Vipnet i Vodafone pokrenuli su pet novih usluga - Vodafone Guardian, Vodafone Protect (aplikacija koja pruža zaštitu mobilnih uređaja u slučaju gubitka ili krađe), Vodafone Contacts (omogućava izradu zaštićene kopije kontakata s mobilnih uređaja), Vodafone Discover (pregled aktualnih Vip ponuda) i Vodafone My Web (internetska stranica koja omogućuje pretraživanje Interneta). Sve aplikacije predinstalirane su na uređajima i moguće ih je preuzeti na Google play-u.

- Ovo je simbolično obilježavanje desete obljetnice partnerstva Vipneta i Vodafona tijekom kojeg smo predstavili niz usluga vodeći korisnike iz svijeta mobilnih komunikacija baziranih na glasu u svijet mobilnog broadbanda i pripadajućih usluga - rekao je Mladen Pejković, predsjednik Uprave Vipneta.

- Lansiranje ovih usluga dokazuje da Vodafone donosi dodanu vrijednost svojim partnerima. Korištenjem naših diferenciranih proizvoda i usluga, naši partneri mogu značajno smanjiti troškove u usporedbi s troškovima prisutnim prilikom lokalnog razvoja pojedinih usluga - ovom je prilikom istaknuo David Woodley, voditelj marketinga za Vodafone partnerska tržišta.

26. travanj 2024 06:13