Poslovna scena
StoryEditor

Za 5 radnih mjesta u Plivi stiglo preko 1000 molbi

16. Listopad 2012.
Piše:
lider.media

Na trećem regionalnom Virtualnom danu karijera i znanja za jedno otvoreno radno mjesto u prosjeku se prijavilo 16 kandidata. U prvih šest dana Virtualnog dana karijera i znanja hrvatski izlagači su zaprimili preko 2 tisuće molbi i životopisa, a sajam nudi 125 otvorenih natječaja za posao.

Do sada je sajam posjetilo gotovo 119 tisuća posjetitelja kojima se, osim prilike za zaposlenje, nudi i 55 edukativnih programa. Virtualni sajam traje od 10. do 17. listopada u ponoć pa svi koji žele još uvijek imaju priliku pogledati ponudu poslova i edukacija na adresi www.danikarijera.com.

U sklopu Virtualnog dana karijera i znanja, danas se održava i besplatna radionica ‘Hoću prvi (bolji) posao‘ na Filozofskom fakultetu u Zagrebu u 18:30 sati, a prijave za radionicu se primaju danas do 17 sati. Sudionike radionice će voditelj projekta MojPosao, Jurica Šarčević savjetovati kako napisati dobar životopis i zamolbu te kako se dobro pripremiti za razgovor za posao.

Tvrtka Pliva koja je jedan od izlagača na sajmu je do danas za pet radnih mjesta zaprimila više od 1000 molbi za posao, a plaća za poslove koje nudi ova tvrtka je nešto viša od prosječne neto plaće u Hrvatskoj. Iz Plive kažu kako su zadovoljni odazivom i brojem primljenih prijava.

24. travanj 2024 14:44