Poslovna scena
StoryEditor

Zagrebačka banka dodjeljuje financijske potpore najboljim poduzetničkim idejama

09. Ožujak 2016.

Moj Zaba Start, projekt Zagrebačke banke koji je koncipiran kao natječaj za dodjelu financijskih potpora Zagrebačke banke najboljim poduzetničkim idejama, ove godine nagraditi će najbolje aplikacije, te zatim podržati njihovu komercijalizaciju.

Start app za najbolje projekte iz područja razvoja aplikacija te Start IT up za najbolja informatička rješenja na zadani izazov, biti dva natječaja kroz koje će se profilirati pobjednici, najavila je danas na konferenciji za novinare u članica Uprave Zagrebačke banke Dijana Hrastović.

- Cilj nam je pružiti potporu poduzetnicima. Te na ovaj način nastojimo prikupiti inovativne aplikacije kojima bi se olakšalo poslovanje našim klijentima iz različitih područja djelovanja – izjavila je.

- Izuzetno sam zadovoljan što je Moj Zaba Start ove godine napravio zaokret prema aplikacijama. Nastojimo promatrati potrebe naših klijenata i kolega te anticipirati što bi moglo sve biti korisno i popularno u budućnosti – izjavio je Zlatko Hrbud, direktor informatike Zagrebačke banke.

U natječaju Start It up svi koji se prijave, a stručna komisija njihove projekte ocijeni kao zadovoljavajuće, biti će nagrađeni sa 5000 kuna, dok će prvoplasirani projekt dobiti 30.000 kuna.

U natječaju Start app svih 10 finalista će dobiti 1000 kuna, a pobjednici, kojih može biti više, ali ne mora biti nitko ukoliko se ne zadovolje visoki kriteriji, dobit će potpore u iznosu od 100.000 kuna.

Prvospomenuti natječaj biti će otvoren do 23.ožujka ove godine, dok za Start app isto vrijedi do 6.travnja . Partneri Zagrebačke banke u ovom projektu biti će Hrvatska gospodarska komora, Hamag-Bicro, Sense Consulting, te Hrvatska udruga mladih poljoprivrednika.

16. travanj 2024 12:43