Poslovna scena
StoryEditor

Zagrebačka pivovara dobila certifikat Poslodavac Partner

14. Siječanj 2014.
Piše:
lider.media

Zagrebačka pivovara je i ove godine nagrađena certifikatom Poslodavac Partner. Certifikat je u ime Zagrebačke pivovare primio Ivan Bilać, v.d. Direktor ljudskih resursa.

U Zagrebačkoj pivovari ističu kako tvrtku karakterizira dinamična i neformalna klima u kojoj su zaposlenici redovito nagrađivani za njihov doprinos uspjehu kompanije. Pored iznadprosječnih primanja, zaposlenici su nagrađeni i 13. plaćom, božićnicom, regresom, Uskršnjim bonom te brojnim prigodnim nagradama. Radni učinak se redovito prati te se dodatno zalaganje nagrađuje kroz bonuse, različita putovanja te karte za sva sportska i estradna događanja koja su pod sponzorstvom Zagrebačke pivovare.

- Zagrebačka pivovara nudi puno u svakom pogledu. Neformalna kultura koja se ne očituje samo u dress codeu već i u tome što smo poput velike obitelji uvijek spremni na razgovor i dostupni bez obzira na hijerarhijsku poziciju u kompaniji. Dobre materijalne i nematerijalne pogodnosti, ugodnu radnu okolinu koja stimulira osobni rast i razvoj sukladno osobnim kompetencijama i radnoj uspješnosti, dodatne edukacije, međunarodno iskustvo kroz matričnu strukturu. Zagrebačka pivovara je poslodavac koji poštuje i cijeni raznolikost i želi imati visokomotiviran i raznovrstan tim - izjavio je Ivan Bilać, v.d. Direktor ljudskih resursa u Zagrebačkoj pivovari.

26. travanj 2024 08:32