Poslovna scena
StoryEditor

Zbog priča ‘naručili mobitel pa dobili cjepanicu‘ plasirali novi koncept

18. Travanj 2013.
Piše:
lider.media

eKupi.eu predstavila je novi koncept internet trgovine na hrvatskom tržištu – koji omogućuje krajnjem korisniku da prodaje ali i sigurno kupuje, a pravnim osobama osigurava novi ili dodatni kanal prodaje.

Nakon medijskih dojava o prevarenim korisnicima koji su, kupivši mobitel putem interneta, znali dobiti cjepanicu, ili 100 g. kave, u tvrtci M SAN su se odlučili na ovaj potez.

Ključne prednosti ove nove usluge su, kako kažu, plasiranje robe u novi ili dodatan kanal bez ulaganja u infrastrukturu i marketing, rješenje ‘Ključ u ruke‘ logistički i operativno, osiguran doseg kupaca – posjećenost, garancija sigurnosti kupnje, garancija dostave naručenih proizvoda te garancija sigurne naplate-Ovim potezom eKupi nastoji ići korak dalje u prepoznavanju potreba tržišta. S jedne strane, omogućava svim pravnim osobama da plasiraju svoj proizvod i učine ga dostupnim na jednostavan način putem dodatnog kanala prodaje i bez ikakve investicije, a s druge strane fizičkim osobama da prodaju svoje nove ili rabljene proizvode, ali i kupuju sigurno jer eKupi garantira sigurnu isporuku. Dodatni iskorak je mogućnost kupnje rabljenih proizvoda na rate i to do 12 rata beskamatno.- naglasila je Irena Langer Breznik, potpredsjednica Uprave M SAN Grupe i operativna direktorica eKupi.

Kako je potvrdila Anita Lacmanović, regionalna voditeljica poslovanja eKupi, svaka fizička ili pravna osoba moći će sada jednostavno plasirati vlastite proizvode na stranicama www.ekupi.eu te definirati svoju prodajnu cijenu, uređivati informacije i dodavati slike -Jednom kada je proizvod vidljiv na stranicama, on je raspoloživ za kupnju. Za proizvode vrijede sve standardne opcije plaćanja i usluge koje eKupi i inače pruža. eKupi osigurava prodavateljima rješenje ‘ključ u ruke‘ logistički i operativno od narudžbe do dostave kupcu- Jedinstvena na hrvatskom tržištu je i garancija sigurnosti kupnje i prodaje. Jednom kada je kupnja obavljena, eKupi garantira da će odabrani proizvod biti isporučen u stanju koje je oglašeno i u razdoblju koje je dogovoreno. Prodavateljima eKupi jamči isplatu za prodani proizvod. Prikupljanje i dostava robe također se obavlja pod nadzorom eKupi, a ovakvim zaokruženim pristupom procesu kupoprodaje rizik se svodi na najmanju moguću razinu.

28. travanj 2024 01:01