Poslovna scena
StoryEditor

Željko Maslać imenovan je glavnim direktorom Molson Coorsa za BiH

03. Lipanj 2016.
Piše:
lider.media

Željko Maslać, dosadašnji direktor komercijalne izvrsnosti Zagrebačke pivovare, imenovan je glavnim direktorom Molson Coorsa za Bosnu i Hercegovinu. Ova promocija rezultat je Maslaćeva bogatog komercijalnog iskustva te činjenice da je tijekom dosadašnje karijere u Zagrebačkoj pivovari dao velik doprinos u postizanju prodajnih rezultata izvanrednim vodstvom svojeg tima te stalnim unapređenjima poslovanja i prodajnih aktivnosti, u skladu sa standardima MCBC i organizacijskom strukturom.

Željko Maslać u Zagrebačku pivovaru došao je 2004. godine na poziciju menadžera prodaje za zonu. Dvije godine kasnije napredovao je na mjesto direktora prodaje TIA-e d.o.o., tvrtke kćeri Zagrebačke pivovare, a 2009. preuzima poziciju regionalnog menadžera prodaje Zagrebačke pivovare i člana Uprave tvrtke TIA d.o.o. Početkom 2014. godine imenovan je na novoosnovanu poziciju direktora komercijalne izvrsnosti te se pridružuje lokalnom timu rukovoditelja – CLT-u (Country Leadership Team).

Istovremeno, poziciju komercijalnog direktora za izvrsnost preuzeo je Boris Nagyszombaty, dugogodišnji menadžer Zagrebačke pivovare za regiju Zagreb. Na novoj poziciji će biti odgovoran za odjele podrške prodaji i poslovnih analiza te trade marketing, a ujedno postaje i član Country Leadership Teama.

Nagyszombaty se Zagrebačkoj pivovari pridružio 2003. godine na poziciji referenta prodaje. Svojim je predanim radom pokazao znanje i spremnost za veće odgovornosti i u vrlo kratkom razdoblju napredovao na poziciju regionalnog Trade Marketing menadžera. Godine 2007. promoviran je na poziciju regionalnog menadžera prodaje za regiju Zagreb, na kojoj je ostvario izvrsne rezultate vezane uz održavanje visokog udjela na tržištu u vrlo složenoj regiji te znatan rast distribucije i egzekucije naših proizvoda. Njegova posvećenost kupcima i rukovoditeljske vještine donijeli su izvrsne rezultate.

23. travanj 2024 09:20