Aktualno Poslovna scena Preporučeno

Motani bureci Mlinara na policama svih 72 INTERSPAR hipermarketa u Austriji

Lider/Hina

SPAR Hrvatska nastavlja s pomaganjem hrvatskim proizvođačima da izađu na strana tržišta. Motani burek s krumpirom i Motani burek sa sirom i špinatom ulistani su na police svih 72 INTERSPAR hipermarketa u Austriji. Potporu Mlinaru pri realizaciji ovog značajnog iskoraka na austrijsko tržište pružio im je SPAR Hrvatska. Osim u hipermarketima, ova dva artikla biti će ponuđeni kupcima u 66 poslovnica Spar i Eurospar supermarketa skoro u svim regijama.

Spar: Rebrendiranje Billinih trgovina bit će gotovo do ljeta

Intenzivirana je suradnja i u Hrvatskoj između ove dvije tvrtke. Od posjete uprave SPARA Mlinarovom pogonu, najprodavanije artikle iz Mlinarovog asortimana, kao što su bureke sa sirom, sirom i špinatom, proširili su u sve SPAR supermarkete i INTERSPAR hipermarkete u Hrvatskoj. Trenutno se 35 različitih proizvoda iz Mlinarovog asortimana nudi Sparovim kupcima.

– Naravno da nas veseli ovaj zajednički uspjeh jer je to rezultat dugotrajne i uspješne suradnje na domaćem tržištu i kvalitetnih proizvoda kakve traži zahtjevno austrijsko tržište, rekao je predsjednik uprave SPAR Hrvatska, gospodin Helmut Fenzl.

Komentari