Poslovna scena
StoryEditor

Zoo City otvorio novu prodavaonicu, do ljeta još dvije

02. Travanj 2012.
Piše:
lider.media

Zoo City, nacionalni lanac trgovina s proizvodima za kućne ljubimce, otvorio je novu poslovnicu u trgovačkom centru City Center one East na zagrebačkom Žitnjaku, petu poslovnicu u Zagrebu. Prodavaonica ima 145 četvornih metara, a u opremanje i robu uloženo je više od milijun kuna.

Uz izbor robnih marki za ljubimce, prodavaonica ima i živi program - iguane, zmije, velike egzotične papige, mnoštvo glodavaca, tropskih ribe... Prilikom kupnje moguće je dobiti stručno vodstvo, savjete veterinara i prodajnih savjetnika. U novoj poslovnici otvoreno je pet radnih mjesta. Ovo je prva poslovnica od kada je Zoo City akvizicijom u veljači ove godine postao član Zoo Hobby grupacije, specijalizirane distribucijske kuće u sektoru hrane i opreme za kućne ljubimce.

- Zajedno nastavljamo otvarati nova radna mjesta i razvijati platformu za razvoj industrije kućnih ljubimaca u regiji. U planu je otvaranje još dvije nove poslovnice do ljeta - izjavio je Edvard Varda, direktor društva Zoo Hobby. Zoo City je pokrenuo i njegu te brigu za kućne ljubimce uz veterinarske ljekarne i salone za uljepšavanje ljubimaca u trgovinama, pa tako u Zagrebu, Velikoj Gorici, Slavonskom Brodu, Karlovcu, Varaždinu, Splitu i Zadru postoji one stop shop.

26. travanj 2024 14:06