Tržište kapitala
StoryEditor

Arena Centar proslavila rođendan uz suradnju s Profesorom Baltazarom

13. Studeni 2014.

Arena Centar je za svoj 4.rođendan predstavila projekt ′Posjeti Profesora Baltazara ′. Cilj je današnju djecu upoznati s ovim autentičnim hrvatskim kulturnim proizvodom kreiranim još 1967.godine, a njihove roditelje podsjetiti na njihovo djetinjstvo i mladost.

Također, rođendansko slavlje Arena Centar koristi i za najavu otvaranja prodajnog mjesta ′ Profesor Baltazar ′ u organizaciji tvrtke Risus d.o.o.  

- Radi se o trgovini gdje će se po prvi puta objediniti svi licencirani proizvodi s likom legendarnog animiranog lika poput slikovnica, majica, rokovnika, torba, pernica, plišanih igračaka, kišobrana i još mnogih drugih - izjavio je na konferenciji za medije Tomislav Rašić iz Risusa.

– Ovo je vrlo zanimljiv projekt za nas. Stalna promjena i inovativnost ključevi su uspjeha u ovom poslu- smatra Mike Pugh, direktor Arena Centar, te je dodao kako ovaj rođendan dočekuje zadovoljan rezultatima koje je s ovim centrom ostvario. –Turizam koji u Zagrebu u posljednje vrijeme cvate, doveo nam je dosta inozemnih kupaca, a cilj nam je privući i što više njih iz zemalja u regiji. Također, htio bih dodati kako čak 86 posto mušterija ovdje dolazi privatnim automobilima - sažeo je  stanje u centru Pugh.

Program s profesorom Baltazarom trajat će 4 dana, gdje bi posebno  zanimljiv mogao biti interaktivni show program. Osim ove akcije Arena Centar  nudit će popuste u više od 100 trgovina, te organizirati mnoge nagradne igre za posjetioce.

24. travanj 2024 18:21