31. kolovoz 2017.

U Jadranki milijunto noćenje deset dana prije nego lani

Lošinjska Grupa Jadranka ostvarila je ove godine milijunto turističko noćenje deset dana ranije nego lani, što potvrđuje odlične rezultate s obzirom da sezona još traje, izvijestili su u četvrtak iz te tvrtke.

Iz Jadranke navode da ranije ostvarenje milijuntog noćenja ne čudi s obzirom da Grupa Jadranka stalno ulaže u unaprjeđenje cjelokupne premium ponude s pet zvjezdica, ali i ponude na razini četiri zvjezdice.

"Hrvatski turizam napokon postiže rezultate kakve zaslužuje, stoga je svima u Grupi Jadranka iznimno drago biti dio uspješnog turističkog koncepta", ističe u priopćenju član Uprave Grupe Jadranka Goran Filipović, poručujući i kako je ranije ostvarenje milijuntog noćenja dodatno priznanje njihovu radu.

>>> Kampanja zapošljavanja: Jadranka Grupa u potrazi za 600 sezonaca

Iz Jadranke navode da posebnu pažnju posvećuju prilagođavanju ponude zahtjevima tržišta i segmentaciji gostiju te da hoteli i vile grupacije Lošinj Hotels & Villas, osim što idu u korak sa svjetskim trendovima u turizmu i hotelijerstvu, uvode i vlastite. Kao jedan od trendova ističu suradnju sa 70-ak obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava iz cijele Hrvatske, čije su izvorne namirnice uvedene u ponudu te hotelske kuće.

Grupa Jadranka uložila je u posljednjih pet godina u razvoj više od 100 milijuna eura, a daljnje planirane investicije, u sljedećih tri do četiri godine, obuhvatit će projekte proširenja Zračne luke Mali Lošinj te izgradnje Eco Golf Resorta Matalda, navodi se u priopćenju.