07. rujan 2017.

U listopadu nas očekuje najveća blockchain konferencija u jugoistočnoj Europi

U rovinjskom hotelu Lone će se 14. listopada 2017. održati najveća blockchain konferencija u jugoistočnoj Europi. Sudionicima će biti predstavljeni različiti aspekti blockchain tehnologije, a osobit naglasak bit će stavljen na mogućnosti pokretanja startupa.

>>> Ukrajina usvaja blockchain za praćenje svake transakcije u javnoj administraciji

Blockchain je sve popularnija tehnologija na kojoj se temelje kriptovalute kao što su Bitcoin i Ethereum.

Prva generacija digitalne revolucije nam je donijela internet informacija. Druga generacija pokretna blockchainom nam donosi internet vrijednosti: novu distribuiranu platformu koja će nam pomoći remodelirati načine poslovanja i transformirati ih na bolje.

Na konferenciji ćete imati priliku sudjelovati na predavanjima i prezentaciji različitih aspekata i prednostima ove tehnologije, području njezinog korištenja, ali i primjerima regionalnih inicijativa temeljenih na blockchainu.

>>> Bitcoin prebrodio ‘egzistencijalnu krizu’ i prvi puta probio granicu od 5.000 dolara

Potvrđeni govornici na Konferenciji su vodeći blockchain eksperti u jugoistočnoj Europi. Neki od njih su: Peter Merc, Mališa Pušonja, Tali Režun, Nikola Jokić, Ivan Bjelajac, Zoran Milošević, Peter Trček, Andrej Čvoro, Gregor Koželj, Rok Babič, Nik Klemenac, Denis Petrovčić i još mnogi drugi.

Više informacija o samom događaju možete pogledati na službenoj stranici događaja.