02. svibanj 2019.

U manje od tjedan dana Mrvošev Include postao najuspješnija kampanja na Funderbeamu

Šest dana od pokretanja druge kampanje na platformi za grupno investiranje Funderbeam SEE, solinski Include vlasnika Ivana Mrvoša prikupio je iznos od 1,22 milijuna eura kapitala, što Includeovu kampanju čini najvećom do sada na Funderbeamu globalno.

Direktor Funderbeama SEE Damir Bićanić komentirao je kako Mrvoš s Includeom opet obara rekorde platforme.

„U prvoj kampanji su skupili tada najveći iznos na Funderbeam platformi a iako su u međuvremenu prikupljeni iznosi narasli, opet su u samo šest dana prikupili više nego ijedna druga kampanja na platformi, globalno“.

Nakon prve uspješne kampanje, kada su u 2017. na Funderbeamu SEEE prikupili 465 tisuća eura, ovaj put su u tek šest dana ispunili prvi cilj kampanje od 1,2 milijuna eura, što je već čini uspješnom, a investitori i dalje imaju priliku uključiti se do cilja od dva milijuna eura.

„Jako smo zadovoljni što smo nakon svega šest dana došli do minimalno planiranog cilja. Mislim da je to, ali i 290 investitora iz 21 države pokazatelj da radimo zbilja odličan posao. Vjerujem kako će iznos investicije u preostalim danima dodstno rasti, iako smo već sada najuspješnija hrvatska crowdinvesting kampanja na platformi ikada“, izjavio je osnivač Includea Ivan Mrvoš.