06. prosinac 2018.

U novom broju Lider Trenda: Zlatan Vehabović - Zrakom, morem i kistom od Arktika, Zagreba do New Yorka

Asistent na Slikarskom odsjeku Akademije likovnih umjetnosti Zlatan Vehabović među najboljim je hrvatskim slikarima mlađe generacije. Iza njega je desetak samostalnih izložbi, a zadnja, Tamno bijela zemlja, ovog je ljeta bila postavljena u Umjetničkom paviljonu u Zagrebu. Riječ je o slikarevu viđenju Arktika, koji je posjetio 2016. godine, a o čemu priča u intervjuu s Valentinom Starčević.

U novom Lider Trendu možete potražiti ideje za božićne poklone za najdraže, doznati zimske modne trendove koje možete iskoristiti za blagdanske domjenke i zabave - od nakita, makeupa i njege do parfema.

>>>U novom broju Lidera: 300 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa

Nina Levičnik, poznata slovenska arhitektica, sommelierka, odlična kuharica i slastičarka te poznavateljica gastroscene, ekskluzivno je za Lider trend preporučila restorane i barove u koje treba svakako navratiti kad se zateknete u lijepoj Ljubljani. Također donosimo i blagdanske kulinarske običaje diljem svijeta, kao i prilog o zimskim sportovima.

U ove hladne dane svima nam je potrebno malo topline, no što se događa kada toga nestane u bračnoj zajednici, točnije kada seks postane sve rjeđi? Često se partneri naviknu na to da nemaju odnose i ne vide u tome nikakvu dramu, no ipak je nužno tražiti uzroke takva stanja.

Što smo još za vas pripremili otkrijte u novom broju tiskanog ili digitalnog Lidera.

Svoj primjerak Lidera potražite na svim kioscima Tiska i iNovina.