Aktualno
StoryEditor

U novom broju Lidera: Država je kao Zvijezdin margarin – u sve se miješa

16. Kolovoz 2018.

Iako vas u novom broju očekuje jedna priča šaljivog naslova, svaka povezanost sa šalom odmah prestaje jer sama tematika nije nimalo komična. Radi se vrlo često o, kažu poduzetnici koji su podijelili svoja iskustva, nebuloznim i nepotrebnim propisima koje nameće država.

Zašto se upotreba službenog vozila mora pravdati s desetak papira, koliko smijete platiti poslovnu večeru i čemu uopće sve to pita se autor teksta Tin Bašić.

Dean Čebohin: U Hrvatskoj za FlixBus već radi šest autobusera, a želimo ih još deset

Možda se čini kao banalna stvar no Flixbus ne može pokrenuti liniju Zagreb-Osijek otkriva u intervjuu direktor razvoja poslovanja za Flixbusovu južnu regiju. Ima li Ministarstvo prometa možda nešto protiv FlixBusa, te koliko su zadovoljni svojim poslovnim partnerima u Hrvatskoj samo su neka od pitanja na koja je Edis Felić zatražio odgovore.

>>>Novi broj Lidera – Menadžerski ugovori: Ne igrajte na povjerenje, angažirajte odvjetnika

U rubrici Moja karijera Ana Gavranić je ovoga tjedna pripremila priču o karijernom putu Ivana Artukovića, jedinog člana Uprave Francka.

‘Samo je nebo granica‘ stara je izreka koja odlično opisuje tvrtku Pulsar Laboratories. Zapravo, u ovom slučaju samo je svemir granica jer, otkriva Kata Pranić, suvlasnici ove tvrtke - Ante Medić i Dajgoro Labinac ciljaju na proizvodnju svemirske tehnologije.

To naravno nije sve, mnogo toga smo vam pripremili a o čemu se radi otkrijte sami u novom broju tiskanog ili digitalnog Lidera.

Svoj primjerak Lidera potražite na svim kioscima Tiska i iNovina.

 

19. travanj 2024 16:48