Aktualno
StoryEditor

U novom broju Lidera: Ludilo na tržištu nekretnina

29. Studeni 2018.

Sve više kupaca na našem tržištu razmatra ulaganje u nekretninu u komercijalnom smislu, kao mogućnost ostvarivanja prihoda u odnosu na čisto posjedovanje nekretnine. Domaće banke nude i sve povoljnije financijske uvjete za kupnju nekretnina, kakvi su prije bili gotovo nezamislivi. Trenutačni su hit za ulaganje u nekretnine stanovi za turistički najam u gradovima, a stručnjaci preporučuju ulaganja u kampove, poslovne prostore i skladišta, piše Tin Bašić.

>>>>Hrvatska je u pet godina bez Državnog inspektorata zaposlila dodatna 664 inspektora

Dalija Orešković zaintrigirala je javnost kada je u kolovozu objavila plan osnivanja političke stranke, kao dašak svježine na ustajaloj političkoj sceni. U intervjuu sa Sergejem Abramovom govorila je o HDZ-u, grijesima Vlade, državnim institucijama, uzrocima iseljavanja i Agrokoru.

O pobuni arhitekata i inženjera zbog smanjenja ovlasti njihovim komorama, piše Edis Felić.

Fenomen lažnih vijesti u Hrvatskoj se očituje kao širenje panike o migrantima preko društvenih mreža putem izmišljenih vijesti, a dobar je primjer i pokušaj Zdravka Mamića da plasira lažnu SMS prepisku u medije. O fenomenu lažnih vijesti u razgovoru s Vanjom Figenwaldom govori konzultant Mato Rajić.

Što smo još za vas pripremili otkrijte u novom broju tiskanog ili digitalnog Lidera.

Svoj primjerak Lidera potražite na svim kioscima Tiska i iNovina.

24. travanj 2024 10:02