Aktualno
StoryEditor

Uber u Zagrebu otvorio novi Centar za podršku vozačima

13. Prosinac 2018.

Uber je otvorio novi Centar za podršku vozačima u kojem će vozači na jednom mjestu moći dobiti svu pomoć i savjete koji su im potrebni. Centar se nalazi na adresi Radnička cesta 20 u prostoru od 200 kvadratnih metara te je za vozače otvoren svaki radni dan od 10 do 15 sati.

>>>Uber se okreće električnim skuterima i biciklima

- Kako bi im maksimalno bili na raspolaganju vozačima za njihova pitanja, odlučili smo postojeći Centar za vozače premjestiti u novi, značajno veći prostor te proširiti opseg usluga koje može ponuditi vozačima, kazao je Davor Tremac, generalni menadžer Ubera za jugoistočnu Europu.

[caption id="attachment_370713" align="aligncenter" width="750"] Marjana Šeperić, Davor Tremac, Milan Đurić; Photo: Igor Kralj/PIXSELL[/caption]

Nakon nedavnog spajanja usluga uberX i UberSELECT, novootvoreni Centar omogućit će vozačima još bolje uvjete rada. Ove je godine pokrenut i program Zaštite za partnere u sklopu kojeg svi samostalni vozači, uz besplatno AXA osiguranje, imaju zaštitu od neplaniranih troškova uslijed velikih životnih događanja. Predstavljen je i sigurnosni centar unutar aplikacije koji vozače upozorava na pridržavanje propisanih ograničenja brzine, a korisnicima omogućuje da svoju rutu kretanja podijele s prijateljima i obitelji te lako kontaktiraju hitnu pomoć.

Na otvorenju Centra za podršku vozačima dodijeljene su i nagrade vozačima koji su se po svojim rezultatima istaknuli, to su Milan Đurić i Marjana Šeperić.

19. travanj 2024 03:08