Aktualno
StoryEditor

Uključite se u utrku za hrvatskog EY Poduzetnika godine

12. Listopad 2018.

U tijeku su prijave za jubilarno peto hrvatsko izdanje EY Poduzetnika godine, najprestižnije svjetske nagrade za poduzetnike. Prijave za sudjelovanje moguće su putem digitalne platforme programa EY Poduzetnik godine i otvorene su do 9. studenoga.

Po završetku prijava sedmeročlani žiri na čelu s Emilom Tedechijem pregledat će prijave i pristupiti izboru finalista, među kojima će biti i peti hrvatski EY Poduzetnik godine, dok će se proglašenje pobjednika održati na svečanoj završnici u ožujku iduće godine.

Stručni i nezavisni žiri bira najbolje

Posebnost ovogodišnjeg izbora jest upravo to što će poduzetnici birati najuspješnije poduzetnike. Uz Emila Tedeschija kao predsjednika žirija, u odabiru najboljih poduzetnika sudjelovat će poduzetnici i investitori Nenad Bakić i Saša Cvetojević te dosadašnji dobitnici nagrade EY Poduzetnik godine - Alan Sumina, Đuro Horvat, Marko Pipunić i prošlogodišnji pobjednik Mate Rimac. Uz neovisni žiri, koji odluku donosi temeljem globalnih kriterija te vodeći brigu o mnogo više stavki od samih financijskih pokazatelja prijavljenih kandidata, posebnost programa je i svjetska završnica u Monte Carlu na kojoj se za titulu svjetskog EY Poduzetnika godine natječu nacionalni pobjednici.

Program nagrađivanja poduzetnika, koji  revizorsko-konzultantska tvrtka EY u svijetu provodi više od 30 godina, primarno promovira uspješne poduzetničke priče koje su temelj boljeg poslovnog okruženja. Tako je i u Hrvatskoj, gdje se program provodi od 2014. godine i od tada je okupio preko 110 poduzetnika. Sudjelovanje u programu EY Poduzetnik godine, uz priliku da predstavljaju Hrvatsku na pozornici svjetskog poduzetništva, poduzetnicima donosi brojne osobne i poslovne kontakte, partnerstva i priliku za dogovaranje suradnji te za razmjenu iskustava s najuspješnijim poduzetnicima iz Hrvatske i svijeta.

Prijavite se ili predložite uspješne hrvatske poduzetnike do 9. studenoga i sudjelujte u petom izdanju hrvatskog EY Poduzetnika godine.

Program se u Hrvatskoj održava uz podršku Raiffeisenbank Austria kao generalnog sponzora, Tele2 kao srebrnog sponzora te pod pokroviteljstvom Američke gospodarske komore u Hrvatskoj i Hrvatske udruge poslodavaca.

26. travanj 2024 17:45