Aktualno
StoryEditor

Ulazak MarTech-a na hrvatsko tržište - glavna tema Dentsu Business Breakfasta

06. Rujan 2019.

Spoj marketinga i tehnologije glavna je tema Dentsu Business Breakfasta koji će se održati u Zagrebu 24. rujna u Drama baru.

MarTech, inače poznat kao marketinška tehnologija, odnosi se na alate kojim brandovi unaprijeđuju planiranje, provođenje i mjerenje marketinških kampanja. MarTech alati koriste se za automatizaciju ili na neki drugi način pojednostavljenje marketinških procesa, prikupljanja i analiziranja podatka te pružanja različitih načina dosega i interakcije s ciljanom publikom.

Iza organizacije ovog eventa i koncepta predstavljanja MarTech usluga na našem tržištu stoji Dentsu, globalna grupacija za marketinške usluge stvorena za digitalnu ekonomiju.

Radoslav Nedelchev, Acting CEO Dentsu Hrvatska i Vjeko Srednoselec, Business director Dentsu Hrvatska, prepoznali su potrebu brandova na našem tržištu za usluge ovog tipa, a na događaju će im se pridružiti i Filip Novak, voditelj prodaje Salesforce za Hrvatsku, jedne od najvećih svjetskih platformi za pružanje MarTech usluga, posebno CRM-a.

“Današnji marketinški stručnjaci suočeni su s potpuno drugačijim izazovima od svojih prethodnika. Kako u očima kupaca povezana iskustva postaju standard i u mnogim slučajima relevantnija su od kvalitete proizvoda, marketinškim stručnjacima potrebni su novi alati i tehnologije kako bi njihovi napori i kampanje imali više utjecaja na krajnje kupce. To uključuje korištenje umjetne inteligencije i napredne analitike kako bi se razumjele potrebe i navike kupaca”, izjavio je Filip Novak.

Vlasnicima poduzeća, generalnim direktorima, kao i direktorima marketinga prezentirati će se najnoviji trendovi u komunikaciji s potrošačima i načine kako doći do istih. Također, pričati će se o dostupnim alatima i primjerima iz prakse. Zahvaljujući MarTech uslugama brandovi mogu optimizirati poslovanje, ubrzati procese, postići bolji ROI, kontrolirati cloud usluge, automatizirati marketing usluge, točnije digitalno transformirati svoje poduzeće u cijelosti.

Radoslav Nedelchev, dodao je: “Kako bi ostvarili poslovni rast u današnjoj, digitalnoj ekonomiji, brandovi moraju transformirati svoje marketinške aktivnosti kako bi privukli, zadržali i razvili odnos sa svojim kupcima. Vjerujemo da je ovo pravi trenutak za procijeniti i aktivirati marketinške alate koji će uvećati komunikacijske mogućnosti brandova te donijeti opipljive poslovne rezultate.”

Dentsu Business Breakfast događaj je zatvorenog tipa, ali za više informacija slobodno Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Dentsu stručnjake.

24. travanj 2024 09:08