Aktualno
StoryEditor

Umjetna inteligencija ugrađena u pametni telefon

11. Ožujak 2018.

LG Electronics (LG) predstavio je svoj prvi mobilni uređaj ThinQ. Dizajniran na temelju telefona V30, V30S ThinQ integrira nove tehnologije umjetne inteligencije u najčešće upotrebljavane značajke.

Podiže nomenklaturu ‘flagshipa‘ na novu razinu s nadograđenim značajkama koje bi zadovoljile i najzahtjevnije korisnike. Sa šest gigabajta RAM-a neometani ‘multitasking‘ i brze performanse gotovo su zajamčeni, a kapaciteti pohrane podataka od 128 GB u modelu LG V30S ThinQ i 256 GB u varijanti LG V30S+ ThinQ osiguravaju korisnicima da ne ostanu bez slobodnog mjesta za pohranu podataka.

>>>Google kupuje HTC-ovu diviziju koja razvija pametni telefon Pixel za 1,1 milijardu dolara

Dizajniran na temelju telefona V30, ovaj model integrira nove tehnologije umjetne inteligencije u najčešće upotrebljavane značajke. Među ostalim, LG V30S ThinQ podiže nomenklaturu ‘flagshipa‘ na novu razinu.

Ako se to ipak dogodi, tu je utor za mikro SD kartice s podržanim kapacitetom do dva terabajta. Iako je najtanji i najlakši među pametnim telefonima sa zaslonom od šest ili više inča, LG V30S ThinQ briljira u kategorijama otpornosti i izdržljivosti jer je prošao testove 14 MILSTD 810G koje je odobrilo Ministarstvo obrane SAD-a.

>>>Pametni telefoni negativno utječu na okoliš

Novoj plavoj boji kućišta dodana je zelena nijansa, a siva uređaju daje sofisticiran i elegantan izgled. Oba uređaja imaju lentikularnu završnu obradu na stražnjoj strani zbog koje ona poprima različite nijanse pod određenim kutovima, odnosno različitim uvjetima osvijetljenosti.

27. travanj 2024 06:45