Aktualno
StoryEditor

FOTO: Uniline otvorio novi ured u Zagrebu

25. Rujan 2018.

Uniline, jedan od vodećih hrvatskih turoperatora sa sjedištem u Puli, u utorak je otvorio novi ured u Zagrebu. Uniline zapošljava preko dvjesto djelatnika, a četrdeset ih je smješteno u upravo otvorenom zagrebačkom uredu u Oreškovićevoj ulici.

- Ovim otvorenjem dodatno osnažujemo našu poziciju vodećeg hrvatskog turoperatora sa željom da u stvaranju i prodaji inovativnih turističkih doživljaja dođemo do pozicije lidera u jugoistočnoj Europi, naglasio je Boris Žgomba, predsjednik Uprave i suvlasnik Unilinea prigodom otvaranja novog ureda u Zagrebu, dodajući kako je to dio strategije odgovora na tržišne izazove i to ulaskom u razvoj sportskog i zdravstvenog turizma te na nova prekooceanska tržišta, a u infrastrukturnoj uvođenjem novog i kompleksnog informatičkog sustava te postupnom i sustavnom digitalizacijom poslovanja.

Nove akvizicije na pomolu

Žgomba nam je otkrio kako je im Zagreb važan i za nove moguće akvizicije koje pripremaju u ovom dijelu Hrvatske.

- Zagreb nam je važan i zbog određenih akvizicija koje uskoro pripremamo, rekao je za Lider Žgomba i dodao kako je još prerano govoriti o imenima, ali će se uskoro saznati više.

Uniline je prije nekoliko mjeseci postao i službena putnička agencija Hrvatskog olimpijskog odbora i partner na jednom od sportskih projekata koji na ovim prostorima nije još viđen, kazala je za Lider Dijana Kofler, izvršna koordinatorica Ureda Uprave Uniline.

- Hrvatska će se predstaviti Europi i svijetu kao destinacija za pripreme sportaša te će uključivati više hrvatskih gradova, kazala je Kofler dodajući kako ciljaju na poznate i amaterske sportske klubove u Europi i svijetu.

>>>Uniline ulazi u sportski turizam suradnjom s HOO-om

U Unilineu se trenutno testira i nova informatička platforma koja će im pomoći u širenju i digitalizaciji poslovanja.

- To je platforma koja omogućuje bolji interni sustav, ali i brže integriranje u neke velike procese. Ona će nam omogućiti vidljiviji i pristupačniji online sustav, kazao nam je Žgomba.

Godišnji prihod u 2017. Godini Unilinea je 380 milijuna kuna, a usluge kompanije u Hrvatskoj i regiji koristi gotovo 360 tisuća gostiju. Sa sjedištem u Puli, poslovnicama diljem zemlje te predstavništvima u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Sloveniji te u Kini i Koreji, kompanija se u posljednje vrijeme sve intenzivnije okreće prema tržištima južne Amerike i Australije. Ekskluzivni je nositelj franšize Europcara za Hrvatsku te upravlja voznim parkom od 1200 vozila.


Pratite nas na društvenim mrežama [mks_social icon="facebook" size="48" style="square" url="https://www.facebook.com/lider10media/" target="_blank"][mks_social icon="linkedin" size="48" style="square" url="https://www.linkedin.com/company/lider-press-dd/" target="_blank"][mks_social icon="twitter" size="48" style="square" url="https://twitter.com/lider_press" target="_blank"][mks_social icon="instagram" size="48" style="square" url="https://www.instagram.com/lider.media/" target="_blank"]

 


 

20. travanj 2024 10:38