Aktualno
StoryEditor

Uniline traži stipendiste i omogućava stjecanje prvog radnog iskustva

06. Rujan 2019.

Redovni studenti završnih godina Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli imaju mogućnost osigurati stipendiju od 1.250 kuna mjesečno i prvo radno iskustvo u Unilineu. Svi zainteresirani više informacija mogu dobiti na Danu otvorenih vrata Unilinea, koji će se održati 13. rujna 2019.

Uniline, vodeća destinacijska menadžment kompanija u Hrvatskoj i regiji jugoistočne Europe i ove godine nastavlja s programom stipendiranja i programom stručne prakse kojim studentima završnih godina Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, iz polja turizma, financija, informatike, kulture i turizma te ekonomije, donosi mogućnost dobivanja stipendije u mjesečnom iznosu od 1.250 kuna te stjecanja prvih praktičnih iskustva u turističkom sektoru.

Uniline će ove godine izabrati 4 studenta koji se istaknu ostvarenim akademskim uspjehom i motivacijom, a stipendiju od 1.250 kuna mjesečno će primati za akademsku 2019/2020 godinu. Uz novčani iznos, stipendisti će prilikom obveznog programa stručne prakse proći poseban mentorski program u kompaniji kroz koji će steći uvid u sve segmente rada u Unilineu i imati priliku upoznati osnovne zakonitosti rada u turizmu.

Program stipendiranja i stručne prakse predstavit će se na Danu otvorenih vrata Unilinea, 13. rujna u sjedištu Unilinea, ulica Bože Gumpca 38 u Puli gdje će u 14:00 sata zaposlenici Unilinea svima zainteresiranima studentima iz prve ruke prezentirati program te otkriti sve mogućnosti ostvarivanja karijere u Unilineu.

„Želimo potaknuti marljivost i obrazovanje naših studenata i omogućiti im jednostavnije studiranje te prvo radno iskustvo. U Unilineu nudimo mogućnost razvijanja uzbudljivih karijera u turizmu, jer kao kompanija pratimo nove turističke trendove i kontinuirano otvaramo nova tržišta. Stoga, pozivamo zainteresirane studente završnih godina da se prijave na program, ali i da nas posjete u Uniline na Danu otvorenih vrata gdje mogu saznati sve o programu i našoj kompaniji”, istaknula je Nina Stepčić, koordinatorica ljudskih potencijala Unilinea.

Dan otvorenih vrata Unilinea održat će se u petak, 13. rujna, a program događaja je fokusiran na studente i privatne iznajmljivače, ali i ostale sugrađane koji žele upoznati poslovanje ove uspješne kompanije. Nakon predstavljanja programa stipendiranja i stručne prakse, s početkom u 15:00 sati održat će se zanimljivo predavanje i savjetovanje za iznajmljivače privatnog smještaja kako ostati konkurentan i na koji način prilagoditi ponudu narednim, izazovnim turističkim godinama. Savjetovanje će pokriti karakteristike današnjih gostiju, minimalno odsjedanje gostiju, određivanje optimalne cijene apartmana, problematiku pada rezultata pri suradnji na upit, ali i dodatne sadržaje koje gosti traže, kao i pitanja jesu li kućni ljubimci dobrodošli, da li se u današnje vrijeme treba dodatno naplaćivati za klima uređaj, zašto kvalitetna fotografija prodaje te ponuditi brojne druge korisne savjete koji mogu značajno koristiti iznajmljivačima privatnog smještaja.

19. travanj 2024 15:12