Konferencijske vijesti
StoryEditor

Upisujemo drugu generaciju Liderove online akademije ‘Kako povećati prodaju?‘

15. Siječanj 2021.
Lider on line akademija

Potaknuti popunjenim kapacitetom i velikim zadovoljstvom polaznika prve generacije Liderove online akademije 'KAKO POVEĆATI PRODAJU?', s veseljem vas obavještavamo da je poslovni tjednik LIDER otvorio upise za drugu generaciju programa. Online edukacija počinje 2. veljače.

Budući da edukacija obuhvaća najvažnije segmente prodajnih procesa, sigurni smo da bi i vašoj tvrtki bilo iznimno vrijedno imati osobu s vještinama i znanjima koje ovaj program pruža. Sastoji se od 10 modula koji ukupno traju 30 radnih sati i koje održava četrnaestero predavača, vrhunskih stručnjaka u svome području. Donosi odgovore na ključna pitanja u prodaji: Što nam donosi budućnost? Kako prepoznati buduće trendove i učinkovito i pravodobno odgovoriti na njih? Kako ostati u utakmici u kojoj se svakodnevno mijenjaju pravila igre? Treba li se povoditi za svakom tehnološkom inovacijom kako bismo zadržali konkurentnost? i na jednome mjestu nudi rješenja za izazove s kojima se susreću prodajni stručnjaci i oni koji to žele postati.

Kako?

Moduli su, uz teorijski dio, zasnovani na interakciji s polaznicima, praktičnim vježbama, metodi studije slučaja i radu u skupinama. Edukacija se održava online na platformi Zoom koristeći se svim njezinim funkcionalnosti (breakout rooms, dijeljenje sadržaja, ankete, razgovor s predavačima, komunikaciju chatom i sl.). O aktualnostima i budućim trendovima u prodaji vodit će vas ugledni stručnjaci u sklopu integriranog teorijskog i praktičnog rada. Nakon završetka Liderove online akademije polaznici će dobiti certifikat.

Zašto?

Pojedinačni alati, ma koliko dobri i učinkoviti bili, danas više nisu dovoljni za postizanje željenih prodajnih rezultata. Odgovori na potrebe tržišta proizlaze iz sinergije alata, tehnika, metoda, tehnoloških inovacija i njihova konstantnog usavršavanja. Složite mozaik detalja koji će postati vaša osobna strategija za uspješnu prodaju.

Komu je namijenjena?

Akademija je namijenjena menadžerima, voditeljima i direktorima prodaje, voditeljima ključnih kupaca, vlasnicima malih i srednjih tvrtki te prodajnom osoblju. Prilagođena je svima koji žele naučiti kako unaprijediti prodaju, povećati učinkovitost prodajnih alata te poboljšati vlastite vještine i tehnike te vještine prodajnog osoblja.

Na ključna pitanja o prodaji odgovore možete naći na DESET modula Liderove akademije.

Uvjeti za prijavu na program

  • ambicioznost, želja za osobnim razvojem i promjenama

Vrijeme održavanja programa

  • utorkom i četvrtkom od 14 do 17 h, platforma Zoom        

Datum održavanja

  • 10 modula (2. 2. – 4. 3. 2021.)

Cijena 

  • 3490 kn + PDV svih 10 modula
  • 440 kn + PDV pojedinačni modul
image
Lider on line akademija
foto
 

25. travanj 2024 19:02