Aktualno
StoryEditor

Upoznajte prvog pravog policijskog - hrčka!

10. Svibanj 2017.

Policija u Berlinu iznenadila se kada je zaprimila hitan poziv da pomogne napuštenom hrčku. Ipak, policajci su izašli na teren, preuzeli malenog iscrpljenog hrčka, stavili ga u kutiju za medicinske rukavice i odlučili od njega napraviti prvog ikad policijskog hrčka!

Hrčku su nadjenuli ime Gospodin Henry, a nakon što su mu dali jesti i piti, policajci su mu nabavili prikladnu krletku. Tako je Henry pronašao dom u policijskoj postaji u Berlinu. O neobičnoj intervenciji policajci su obavijestili javnost o pojačanju ekipe na svom službenom Twitter profilu.

Maleni hrčak Henry nakon radnog dana je dobio novi dom u obitelji jednog od policajaca, a njegov odlazak iz postaje policajci su također ovjekovječili objavom na Twitteru.

https://twitter.com/polizeiberlin/status/859747888695529472

- Kolega velikog srca ga je danas preuzeo. On danas živi pod lažnim identitetom na jednoj lokaciji u Karowu, našalili su se ispod posta berlinski policajci. Henry je brzo postao slavan, pa je u njegovu čast napravljena čak i karikatura koja svjedoči o njegovom neustrašivom malom duhu:

24. travanj 2024 00:58