Aktualno
StoryEditor

Upoznajte Startup Notes

18. Travanj 2017.

Startup Notes je jedini EU online izvor sa fokusom isključivo na prve osnivače start up - a. Postoje mnogi popularni izvori za poduzetništvo, ali oni su prije svega za vijesti. Startup Notes su prvenstveno namijenjeni za inspiraciju i davanje praktičnih savjeta za pokretanje vlastite tvrtke ili biznisa. Startup Notes je europski hub za uvide u jedinstvene poduzetničke ideje. Na redovnoj osnovi objavljuje podcast ili video intervju sa uspješnim europskim start-up osnivačem ili venture capitalist-om. Startup Notes će vas obavijestiti o svim činjenicama povezanima sa pokretanjem vlastitog biznisa, odnosno sa start up-om: od prepoznavanja prilika, do rasta tvrtke od jedne do tri osobe do globalnog biznisa sa stotinama zaposlenih. Želite li pokrenuti vlastiti posao?

Imate uzbudljivu ideju, ali ne znate kako početi? Pronađite inspiraciju i primite korisne savjete od vrlo uspješnih europskih start up-a i VC-a!

Startup Notes su usmjerene ka izgradnji mosta između pretplatnika i uspješnih europskih poduzetnika. Vizija Startup Notes je da nema više poduzetničkih granica u Europi kako bi se omogučio slobodan protok znanja i spajanje poduzetnika – prvih osnivača sa već uspješnim europskim poduzetnicima. U konačnici, cilj je da se pomogne poduzetnicima da uspješno započnu vlastiti posao i razviju svoje poduzetničke ideje, kao i da im se omoguči uspješno povezivanje sa uspješnim poduzetnicima i partnerima diljem Europe radi networkinga, razmjene iskustava, ali i kako bi se čitateljima omogučilo lakše dopiranje do potencijalnih ulagača/investitora.

Startup Notes također objavljuju kratke isječke poduzetničke mudrosti (Startup Notes) na Facebooku i Instagramu. No, to nije sve. Startup Notes će mladim poduzetnicima omogučiti povezivanje sa uspješnim poduzetnicima od kojih mnogi nude prilike za financiranje start up ideja/seed funding, internship mogućnosti ili čak i zapošljavanje. Ukoliko imate interesa za nešto od navedenog, zatražite više informacija i pošaljite kratku poruku sa svojim životopisom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Možda najzanimljivije od svega, Startup Notes organiziraju Startup Notes događaje diljem svijeta kako bi vam približili startup zajednicu - provjerite dojam o prošlim događajima u Barceloni, Sydneyu i Sao Paulu, na Startup Notes.

20. travanj 2024 14:44