Aktualno
StoryEditor

Uskoro nova sezona Lider investa – izbora najboljih proizvodnih investicija 

28. Veljača 2017.

JGL i 357,3 milijuna kuna, AD Plastik i 141, 2 milijuna kuna, Sobočan interijeri i 9,9 milijuna kuna,  Kostel promet i 2,5 milijuna kuna...nisu nasumični brojevi i kompanije nego vrijednosti velike, srednje i malih investicija koje smo lani nagradili u sklopu jedinstvenog projekta Lider invest. U vremenu u kojem smo dojma da se investicije, ukoliko nisu potaknute od strane države, niti ne postoje, kroz Lider invest dokazali smo suprotno.

>>> Predstavljen LIDER invest – izbor najbolje investicije

Posebne nagrade stručnog odbora dobili su Rimac Automobili i Tankerska Next Generation (TNG), a priznanja za poseban doprinos u segmentima izvoza, ekologije i novozaposlenih dodijeljene su tvrtkama Press Glass, OMCO Croatia, Kralj Metala Kovnica i Kralj Metala Alati te INOXMONT-VS.

ProJekt Lider invest svoju misiju nastavlja i ove godine , u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Agencijom za investicije i konkurentnost na roadshowu u pet gradova diljem Hrvatske; Bjelovaru, Puli, Zadru i Slavonskom Brodu, gdje ćemo i dalje ćemo promicati i ohrabrivati sve one koji su krenuli u investicije. Sve kako bismo na završnoj manifestaciji krajem listopada i nagradili najbolje.

Njih će izabrati stručni odbor na čelu s prof.dr.sc. Mladenom Vedrišem, u kojemu se nalaze i Tomislav Radoš (HGK), Vedrana Jelušić Kašić (EBRD), Slavko Krajcar (FER), Zdenko Adrović (HUB), Zdenko Lucić (AIK) te Mladen Fogec (Siemens).

Kao i lani, u izboru će se voditi kriterijima koji se odnose na udio izvoza, broj novootvorenih radnih mjesta te suvremenost tehnologije.

Natječaj Lider investa najbolje proizvodne investicije u 2017. otvaramo uskoro, a u međuvremenu pogledajte kako je to bilo lani. >>> LIDER INVEST 2016. 

20. travanj 2024 15:35