Aktualno
StoryEditor

Ususret konferenciji ČIPS IT Ana Spasojević otkriva kako Nanobit privlači stručnjake

28. Travanj 2018.

Na drugoj ČIPS IT konferenciji u organizaciji Grada Čakovca koja će se održati 4. svibnja sudjeluju najpoznatiji hrvatski IT stručnjaci, a govorit će o primjeni novih tehnologija u školstvu i poduzetništvu te njihovu utjecaju na globalnu ekonomiju.

>>> Ovo je pet najboljih hrvatskih startupova

Konferenciju će otvoriti čakovečki gradonačelnik Stjepan Kovač, a govornici su; poduzetnik i ulagač Nenad Bakić, Croatian Makers liga, koji će govoriti o STEM-u u obrazovanju. Na okruglom stolu o važnosti matematike i korištenja tehnologije u školama sudjelovat će; Damir Sabol, Microblink, Toni Milun, Visoko učilište Algebra, Dejan Drabić, MIS Strahoninec, i Martin Josip Kocijan, državni prvak iz matematike 2017. O startup tvrtkama i njihovom utjecaju na globalnu ekonomiju govorit će Vedrana Pribičević, ZŠEM, dok će o jednoj od trenutačno najvažnijih tema za hrvatsko tržište rada - zadržavanju stručnjaka u Hrvatskoj i privlačenju novih govoriti Ana Spasojević iz Nanobita koja je objasnila kako se to radi na primjeru tvrtke koju predstavlja.

S predstavljanjem Nanobita kao atraktivnog poslodavca počinjemo već s vrtićkom dobi.

- Nanobit svoje ljude zadržava prvenstveno zanimljivim projektima koji postižu velike uspjehe na europskom i svjetskom tržištu mobilnih igara. S predstavljanjem Nanobita kao atraktivnog poslodavca počinjemo već s vrtićkom dobi, a izvanposlovnim aktivnostima koje kreiramo za naše zaposlenike nastojimo stvoriti atmosferu i kulturu koje ambiciozni i entuzijastični pojedinci žele postati dio.

>>> Kontinuirani porast gaming industrije i gamifikacije

Interes IT stručnjaka zadržavamo inovativnim pristupom, počevši već od employer brandinga, ali kontinuirano smišljamo poboljšanja za svaki korak u životu kandidata i zaposlenika – kaže Spasojević ističući da je Nanobit najveći hrvatski studio za razvoj igara u kojem je tijekom 10 godina tim narastao na više od 100 stručnjaka iz različitih područja.

- Pod motom Crafting bits of fun stvaramo zabavu i tako imamo objavljenih više od 20 projekata. Odnedavno privlačimo i sve više stručnjaka iz inozemstva, kojima se sviđa ideja rada u Nanobitu i u Zagrebu – kaže Spasojević.

[caption id="attachment_338538" align="aligncenter" width="750"] Maja Ciglenečki ove će godine voditi konferenciju ČIPS IT[/caption]

Na ČIPS IT konferenciji sudjeluju još Milan Dukić iz Algebre, a bit će zatvorena praktičnom primjenom glavnih motiva ČIPS-a uz Robokaciju by Ivan Kunović.

20. travanj 2024 10:30