Aktualno
StoryEditor

Valamar daje 300 kuna nagrade zaposlenicima zbog dobrog poslovanja

19. Srpanj 2018.

Valamar Riviera zbog dobrog poslovanja i početka sezone svoje će zaposlenike na plaći za srpanj nagraditi s dodatnih neoporezivnih 300 kuna neto, izvijestili su u četvrtak iz Valamara.

>>>Valamar Riviera potpisao ugovor o kupnji dionica Hotela Makarska

"Nagradu će dobiti svi zaposlenici koji su na dan 31. srpnja 2018. radili najmanje pola mjeseca srpnja, odnosno bili u radnom odnosu najmanje 15 kalendarskih dana u srpnju, uključujući učenike i studente", ističu iz Valamara, koji ove sezone ukupno zapošljava 6.600 djelatnika.

Iz te kompanije napominju i da stalno nagrađuju zaposlenike tijekom cijele godine temeljem razvijenom sustavu od 18 različitih programa nagrađivanja, kao i da u sklopu strategije upravljanja ljudskim potencijalima isplaćuju i iznadprosječne plaće i ostala materijalna prava u odnosu na prosjek turističkog sektora i RH.

>>>Valamar zajamčio primanja od minimalno 5.000 mjesečno

"Valamar je jedina turistička kompanija među top 20 poslodavaca u Hrvatskoj, i to na 12. mjestu, a biti prepoznat kao najpoželjniji poslodavac u industriji, razvijati konkurentnu politiku plaća i uvjete rada iznad hrvatskog prosjeka, osigurati daljnje jačanje domicilnog zapošljavanja i integriranosti Valamara u destinacije, te stalno unapređivati grupne i individualne programe razvoja karijera zaposlenika temeljni su ciljevi strategije ljudskih potencijala Valamar Riviere", zaključuju iz te kompanije.

19. travanj 2024 17:53