Aktualno
StoryEditor

Vatreni slijeću iza 15 sati, vozačice ih već čekaju u kvadratićastim autobusima

16. Srpanj 2018.

Kasni zrakoplov Croatia Airlinesa s kojim se srebrna hrvatska nogometna reprezentacija vraća sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, pa bi umjesto u predviđenih 14,05 sati trebao sletjeti u Zračnu luku Franjo Tuđman u 15,10 sati.

U Zračnoj luci već je sve spremno za doček, kao i otvoreni autobusi s crveno-bijelim kvadratićima, u kojima će se Vatreni voziti do Trga bana Josipa Jelačića, gdje je organiziran spektakularan doček. Mažoretkinje će se posložiti u svečani špalir, a nakon što ga Vatreni prođu, ući će u otvorene autobuse koje će voziti dvije vozačice u hrvatskim dresovima.

>>> Navijači se od jutra roje na Trgu, svi su spremni veličanstveno dočekati Vatrene

Brojni navijači okupili su se ispred starog terminala zagrebačke Zračne luke kako bi dočekali hrvatske nogometaše koji se u domovinu sa Svjetskog prvenstva u Rusiji vraćaju sa srebrom oko vrata.

Otvoreni autobus s nogometnom reprezentacijom i stručnim stožerom kretat će se trasom: Ulica Rudolfa Fizira –  Zagrebačka ulica –  Ulica Savezne Republike Njemačke – Avenija Dubrovnik – Avenija Većeslava Holjevca – Most slobode – Ulica Hrvatske bratske zajednice – Ulica grada Vukovara –Savska cesta – Rooseveltov trg – Trg Republike Hrvatske  – Frankopanska ulica  – Ilica  – Trg bana Josipa Jelačića.

Uručivanje odlikovanja odgođeno

Ured predsjednice Republike priopćio je u ponedjeljak da se zbog organizacijskih razloga odgađa uručivanje odlikovanja i priznanja hrvatskim nogometnim reprezentativcima, koje je bilo najavljeno za 17,30 sati.

>>> Hrvatska s nestrpljenjem iščekuje povratak Vatrenih

Svečana ceremonija uručivanja odlikovanja i priznanja Republike Hrvatske izborniku, igračima i članovima stručnog stožera Hrvatske nogometne reprezentacije i članovima delegacije Hrvatskog nogometnog saveza, najavljena za danas u 17,30 sati u Uredu predsjednice Republike, zbog organizacijskih razloga odgađa se do daljnjeg.

O novom terminu uručivanja odlikovanja i priznanja Ured predsjednice će pravovremeno obavijestiti javnost, stoji u priopćenju.

18. travanj 2024 03:54