Aktualno
StoryEditor

Vedrana Jelušić Kašić odlazi iz EBRD-a u Deloitte

05. Lipanj 2018.

Vedrana Jelušić Kašić, čelnica Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD) za Hrvatsku, Sloveniju, Mađarsku i Slovačku, rujan započinje kao partner za poslovno savjetovanje u Deloitteu.

- Ponosna sam što se pridružujem Deloitteu, međunarodnoj tvrtki s dugom tradicijom, koju pogoni strast i poštovana je na tržištu. Počinjem raditi kao partner za usluge financijskog savjetovanja od 1. rujna. Iskreno smatram Deloitte odličnim mjestom za podizanjem svoje karijere na novu razinu i zaista se veselim učenju novim vještinama, izjavila je Jelušić Kašić koja je u EBRD-u provela dvadeset godina.

>>> Jelušić Kašić imenovana direktoricom EBRD-a za Hrvatsku, Sloveniju, Slovačku i Mađarsku

Iskustva koja sam stekla u posljednjih dvadeset godina čine me danas profesionalcem, ističe te dodaje kako je Deloitteova vizija i predanost temeljnim vrijednostima osvježavajuća i vrijedna divljenja.

- Veselim se novim izazovima, kaže Splićanka koja je nakon studija na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu iskustvo i znanja stjecala gotovo po cijelom svijetu. Postdiplomski iz financija završila je u SAD-u gdje je paralelno i radila u Merrill Lynchu, državnim službama Massachusettsa i na fakultetu. Potom se školovala u Italiji, Austriji i Londonu. Za EBRD je počela raditi 1998. godine, a poslovna iskustva stjecala je u više od 13 zemalja. Prije osam godina došla je u Zagreb, gdje je postavljena na čelo hrvatskog ureda EBRD-a. Prije dvije godine promaknuta je te je postala direktorica EBRD-a za Hrvatsku, Sloveniju, Slovačku i Mađarsku.

20. travanj 2024 14:18