Aktualno
StoryEditor

Veliko blagdansko izdanje Liderovog Trenda

01. Prosinac 2016.

U velikom blagdanskom izdanju Liderovog lifestyle magazina Trend pročitajte:

Intervju s Olgom Pakalović, glumicom koju upravo gledamo u HTV-ovoj seriji ‘Novine‘ kao ambicioznu glavnu urednicu, ali i u filmu ‘Ministarstvo ljubavi‘ koji se vrti u kinima.

Saznajte kako je feminizam postao potrošna roba, nešto o čemu svi naveliko pričaju posebno na društvenim mrežama, nešto što slavne žene upotrijebe kada im je zgodno, ali od čega većina žena ima malo koristi. To pokazuju i istraživanja prema kojima čak pada udio žena u javnom, političkom i gospodarskom životu.

Žene su i pametne i sposobne, što ne znači da istodobno ne žele biti lijepe, dotjerane, u trendu. Zato donosimo modne prijedloge svjetskih kreatora za najluđu noć u godini, kao i savjete o trendi  make upu, obaveznoj njezi  lica te kako i zašto  Korejci svojom kozmetikom osvajaju naklonost žena diljem svijeta.

Trend donosi i adventski vodič po hrvatskim gradovima, kao i kratki pregled ponude trgovačkih centara u predblagdansko vrijeme darivanja. Ne samo da na jednom mjestu imate raznoliku ponudu mogućih darova najmilijima, nego se nudi i niz događanja, popusta, nagradnih igara.

Kao fenomen ovaj put Trend obrađuje natjecanja gejmera, koja postaju sve ozbiljniji sport s profesionalnim timovima i strastvenom i sve brojnijom publikom. I zarađuje sada već ozbiljne novce.

Donosimo i priču o Woody Allanu, glumcu i redatelju koji ne posustaje iako ga stižu godine i životni brodolomi. U kinima je njegov novi film ‘Cafe Society‘, a sljedeći upravo priprema.

Za čitatelje trenda poznati kuhari i blogeri pripremili su svoje prijedloge blagdanskog jelovnika, a predstavili smo i 10 najboljih hrvatskih pjenušaca. Jer, zašto kupovati lošije uvozna kad imamo svoje od kojih su nek, tvrdi Ivo Kozarčanin, svjetska klasa.

Ove zime vodimo vas na put do dalekog Buenos Airesa, grada koji nikada ne spava, strastvenog života i duboke nostalgije, ali i do nekih hrvatskih ‘skrivenih bisera‘, mjesta koja nisu razvikana a vrijedi ih vidjeti i naravno – do austrijskih skijališta. Ovaj put to je Turracher Höhe, skijalište koje od ove godina ima i butlere spremne pomoći skijašima kada je to potrebno, pa i pratiti ih na zimskoj šetnji.

I to nije sve…

19. travanj 2024 22:08