Korona i biznis
07. veljača 2017.

VIDEO: European Business Awards - svojim glasom podržite najbolje

European Business Awards (EBA), prestižna europska poslovna nagrada podržana od strane revizorske kuće RSM, već treću godinu zaredom ima svoje hrvatske nacionalne pobjednike. Oni se bore za titulu najboljih u Europi te su iznova podsjetnik da Hrvatska ima tvrtke koje izvrsno posluju i koje su uspješno pronašle svoje mjesto na hrvatskom, ali  i na europskom tržištu.

U završni krug natjecanja ušle su 4 hrvatske tvrtke kao Ruban d’Honneur uzvanici i to redom AD PLASTIK d.d., CROZ d.o.o., PET-PROM d.o.o. i Specijalna bolnica Sv. Katarina. Prije samog finala predstavit će se pred EBA stručnim žirijem u jednom europskom gradu, a nagrade će biti dodjeljene 04. svibnja 2017. u prelijepom Dubrovniku gdje će se okupiti svi europski pobjednici. Nakon održane dodjele u prosincu 2016., nacionalnim pobjednicima Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Srbije u Palači Dverce u Zagrebu, bilježi se još jedan uspjeh i važan događaj za gospodarstvo.

Iz tog razloga podržimo naše nacionalne pobjednike jer će samo jedan biti proglašen najboljim u Hrvatskoj, a kasnije u Europi po izboru javnosti. Glas je dostupan ovdje.

AD PLASTIK d.d.

CROZ d.o.o.

PET-PROM d.o.o

Specijalna bolnica Sv. Katarina