Aktualno
StoryEditor

VIDEO: Fallen Kingdom - Dinosauri uništavaju sve pred sobom

04. Prosinac 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=7y894qyQLTM

Izašao je drugi kratki video isječak iz filma ‘Fallen Kingdom‘, nastavka ‘Jurrasic Worlda‘. U isječku glavni glumac Chris Pratt bježi u panici od dinosaura, kao i glumci Dallas Howard i Justice Smith koji gledaju strahu u oči, odnosno iščekuju što će prapovijesna stvorenja učiniti. Iako i dalje nije jasno koje će to kraljevstvo propasti, sada je izvjesno da su dinosauri divljački počeli uništavati sve što im se našlo na putu.

Ovo je drugi najavni isječak tog filma koji je objavio Universal Pictures. Prvi je bio puno topliji, vjerojatno dosta ljepši od onoga što će se doista događati u filmu. Prvi isječak objavio je scenarist i producent Colin Trevorrow, a uz video u trajanju od šest sekundi Trevorrow je napisao: ‘Vašoj obitelji od obitelji Jurrassic‘. Podsjetimo, u prvom isječku beba raptor se mazi s glavnim likom Owenom kojeg glumi Chris Pratt. Čini se kako je beba raptor Blue, junak prošlog filma, osnovao novu obitelj.

>>>BBC: Dinosauri su izumrli jer je asteroid pogodio ‘kataklizmičku G-točku’

Kada je u travnju ove godine govorio o Fallen Kingdomu, Pratt je kazao kako će to biti zastrašujuća verzija, pomalo mračna te kako će nastaviti širiti i nositi priču u neočekivanom smjeru koji gledatelji nisu ni zamišljali.

Službeni trailer je najavljen za sljedeći mjesec, nakon čega bi strašna i mračna strana filma trebala biti jasnija.

Od izlaska 2015. godine, Jurassic World je zaradio 1,6 milijardi dolara te se nalazi na četvrtom mjestu po zaradi svih vremena, a ‘Jurrasic World: Fallen Kingdom‘ u kina stiže 22. lipnja 2018. godine.

08. svibanj 2024 06:52