Korona i biznis
28. prosinac 2017.

VIDEO: Gibonni, Cetinski i Hladno pivo uvest će Crnogorce u Novu godinu

https://www.youtube.com/watch?v=Lw8_dbZmLDE

Brojni hrvatski pjevači, među kojima su Gibonni, Toni Cetinski i skupina Hladno pivo, uvest će svojim nastupima Crnogorce i njihove goste u novu 2018. godinu.

Splitski kantautor Gibonni nastupit će 31. prosinca u Tivtu, gradu u kojem se nalazi luksuzna marina Porto Montenegro. Za novogodišnji program, u kojem će pored Gibonnija nastupati i srpski pjevač Željko Joksimović, gradska uprava izdvojila je blizu 200 tisuća eura.

>>>Guliver ima sve što trebate za besprijekoran doček 2018.

Toni Cetinski u Novu 2018. godinu uvest će stanovnike glavnog grada Podgorice. Cetinski će nastupati na podgoričkom Trgu nezavisnosti. Iz gradske uprave nisu otkrili medijima koliko novca su namijenili za novogodišnji program na otvorenom.

Hrvatska punk skupina Hladno pivo već u subotu će otvoriti novogodišnji program u najpoznatijem crnogorskom ljetovalištu Budvi. Lokalna vlast u tom crnogorskom gradu tradicionalno organizira doček Nove godine ispod zidina Starog grada. 31. prosinca navečer Budvane i njihove goste zabavljat će jedan od najpoznatijih bendova bivše SFRJ Bijelo dugme.

https://www.youtube.com/watch?v=dZvwBUtd7O4

Ranijih godina, na istom mjestu nastupali su hrvatski izvođači Gibonni i Prljavo kazalište, te sarajevski pjevač Dino Merlin. Za novogodišnji program ove godine gradska uprava u Budvi izdvojila je 100 tisuća eura.