Aktualno
StoryEditor

VIDEO: Izašao trailer za novi hororac Slender Nan

04. Siječanj 2018.

https://www.youtube.com/watch?v=24-AhdoN_Nk

Trailer za hororac Slender Man, najavljen još 2016., napokon je ugledao svijetlo dana, javlja The Verge. Film bi trebao doći u kina u svibnju, gotovo četiri godine nakon što su dvije djevojčice počinile sablasne zločine za koje su tvrdile da ih je slavni creepypaste meme natjerao na to.

U lipnju 2014. 12-godišnja djevojčica izbola je na smrt svog prijatelja, a 13-godišnjakinja iz Ohia napala je svoju majku nožem. Ova dva incidenta izazvala su kontroverze o tome da internet utječe na razvoj mozga i iskrivljava stvarnost, što predstavlja svojevrsnu prekretnicu u povijesti internetske kulture.

>>>VIDEO: Najbolje komedije 2017.

Postoji još nekoliko pokušaja adaptacije takvih pojava među kojima je i Beware the Slenderman iz 2015. koji prikazuje kako digitalno čudovište utječe na mladi um.

Sudeći prema traileru ovaj film klasičan je niskobudžetni hororac s puno vrištanja, kukaca, mračnih mjesta i tamnokosih djevojaka, a sama radnja filma govori o visokom, mršavom biću s neprirodno dugačkim rukama bez lica koji proganja djecu i tinejdžere.

20. travanj 2024 13:26